"Tătucul" din Tătulesti! L.Dragnea, "onorat" de o comună din Olt.

12 Septembrie 2011, 00:04 | 1950 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
L.Dragnea, "onorat" de o comuna din Olt.

L.Dragnea a prins gustul sărbătorilor rurale. După ce multe comune din Teleorman l-au avut ca invitat la "zilele" organizate pentru propagandă electorală,  Dragnea a luat la rând şi comunele din judeţele vecine cu Teleormanul. Injectat cu microbul comunismului de către Ion Iliescu, care a venit să-şi vândă o carte în Teleorman (600 de mii de lei bucata!), L.Dragnea  a mers într-o comună cu nume simbolic, Tătulesti.

Acolo, lângă comuna  Scornicesti, locul natal al ultimului dictator comunist al României, N.Ceauşescu, L.Dragnea a participat la Zilele comunei Tătulesti. Primarul pesedist, bucuros că a venit un asemenea oaspete, i-a acordat şi titlul de "cetăţean de onoare" al acestei comune. Ca ridicolul să fie complet, Dragnea a declarat că primirea acestui titlu "îl obligă foarte mult şi îl va determina să se implice în viitor în dezvoltarea acestei localităţi". Sigur, doar comuna  Tătulesti rămăsese nedezvoltată, în rest, în Teleorman, Dragnea ne-a dezvoltat pe toţi.

Ca un adevărat "tătuc", Dragnea a primit onoruri şi linguşeli din partea oficialităţilor pesediste ale obscurei comune oltene. Singurul rezultat palpabil al acestei acţiuni de "onoare" va fi ca, nu peste mult timp, Teldrum şi Modul Proiect vor primi contracte de sute de milioane de lei pentru diferite lucrări. Probabil Dragnea i-a spus edilului oltean şi cum se obţin victorii electorale, cu mita obişnuită pe meleaguri teleormănene: biciclete, mancare la Casa Armatei, petreceri cu berbecuţi acasă la anumiţi cetăţeni, etc. După asemenea acţiuni, Dragnea are tupeul să pozeze în  justiţiar şi în om curat. Nici rudele nu-l cred pe acest josnic individ. Acesta este "tătucul" Teleormanului, primul profitor al ţării, L.Dragnea.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
FLOAREA pe 15 Septembrie 2011, 13:54
#7
pentru nasul
Ma buc*ra acest fapt. Ca s-a tacut nu ma mira. De vandut dragnea consecvent sie insusi isi va vinde propria persoana, daca nu a ¨arvunit-o¨ cumva prin ceea ce a facut pana acum. Ponta cred ca nu va inghiti momeala numita dragnea, dar asta nu pentru ca l-as banui pe Ponta ca este foarte destept. Are doi vulpoi batrani care nu se sfiesc sa calce pe cadavre. Credeti ca Iliescu si Nastase ar ezita sa-l mazileasca pe ¨distinsul emanat de Teleorman¨?
Nasul pe 13 Septembrie 2011, 20:27
#6
pentru FLOAREA
Evenimentul s-a intamplat in Primaria Turnu Magurele, dar au tacut toti. Bineinteles ca lui Dragnea nu i-a convenit, de aceea s-a musamalizat totul. Pana la urma urmelor, cine e Dragnea asta? Un hot, care si-a batut joc de noi impreuna cu Mohanu, ani de zile. De ce sa nu aiba cineva c*raj sa procedeze asa in fata lui? Doamna Floarea, credeti ca ii mai este cuiva frica de Dragnea? Poate catorva lingai din jurul lui. Oamenii seriosi au inteles foarte bine cine este: un profitor al asa zisei democratii, care a sarit din barca P.D.-ului, la PSD,l-a vandut pe Iliescu pentru Geoana,pe Geoana pentru Ponta.. Sa vedem pe Ponta cui il mai vinde, ca deocamdata a inceput sa plimbe din nou \\\"moastele\\\" lui Iliescu. Asta e Dragnea, o ji***die fara scrupule. De asta sa ne fie noua frica?
FLOAREA pe 13 Septembrie 2011, 10:43
#5
PENTRU NASUL
A avut cineva c*rajul acesta in fata lui Dragnea? Unde s-a intamplat minunea?
Nasul pe 13 Septembrie 2011, 07:11
#4
falsul revolutionar Nae
Fratilor, Dragnea chiar e disperat ! A luat-o ca popii. Aia plimba moastele, iar el, relicva K.G.B.-ista Iliescu. S-a mai facut si de rahat : un cetatean a sarit la gatul lui Iliescu,acuzandu-l ca este principalul vinovat de starea in care a ajuns Romania. Propunem ca acest c*rajos localnic, sa fie declarat cetatean de onoare al orasului. Sau mai bine, revolutionar.Daca nu se mai poate acum, sa-i de Mohanu certificatul lui,ca oricum a fost dobandit prin frauda.
Simi pe 12 Septembrie 2011, 16:15
#3
pt.cel de la nr. 2
Ai dreptate! Dragnea chiar trebuie bagat la puscarie.Dar nu pentru ca a fost la Tatulesti,ci pentru marile \\\"tunuri\\\" pe care le-a dat,umplandu-si buzunarele cu bani furati. Iar tu,prostule,precis esti mana cu care Dragnea se sterge la c*r.Sau, ma rog, limba care-l \\\"c*rata\\\". Pofta buna !
nITULESCU pe 12 Septembrie 2011, 15:38
#2
Titlul de cetatean de onoare
Vai de mine, nu a mai apucat c***a de udrea si matrozul chior sa ia titlul in comuna tatulesti. \\nDragnea trebuie bagat la puscarie pt asta.
Floarea pe 12 Septembrie 2011, 10:21
#1
exporta si teleormanul ceva
Teleormanul face exporturi! Eu as vrea totusi sa il doneze pe Dragnea. Sa sa mai pricopseasca si altii.\\n
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.