Traseul banilor, primiţi de Mohanu, de la Koyo Alexandria. Primăria Turnu-Măgurele - Teldrum!

12 Septembrie 2011, 00:06 | 3325 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu-Magurele

Scandalul banilor de la fabrica de rulmenţi Koyo Alexandria este elocvent pentru tot ce s-a întâmplat sub dominaţia lui Dragnea în Teleorman. Banii datoraţi de Koyo Primăriei Alexandria, au fost direcţionaţi intenţionat către Primăria Turnu-Măgurele pentru ca aici să între în conturile Teldrum. Majoritatea lucrărilor au fost începute în prag de campanie electorală, pentru a demonstra că N.Mohanu merită să fie reales. Dragnea, Mohanu şi Drăguşin pot să vină cu tot felul de argumente, de la confuzia numelui străzii cu Primăria Turnu, până la implicarea cozii dracului. Printre lucrările executate, cele mai multe se referă la asfaltarea străzilor la preţuri supraevaluate. Cei care încă mai cred în "politica" pesedistilor, vor zice că au făcut ceva cu acei bani, dar costurile lucrărilor poate îi vor convinge că a fost "inginerie-financiară-politică". Iată numele străzilor şi lucrările executate de Teldrum:

- strada Traian - reabilitare sistem rutier şi trotuare - 964.104 lei - Teldrum

- strada Fr. Goleşti - reabilitare sistem rutier şi trotuare - 950.441 lei - Teldrum

- strada M. Kogălniceanu - reabilitare sistem rutier şi trotuare - 1.048.511 lei - Teldrum

- strada Oborului - reabilitare sistem rutier şi trotuare - 242.044 lei - Teldrum.

Acestea sunt doar câteva dintre lucrările executate între anii 2007 - 2010. Cele mai multe lucrări au fost începute în 2008, înainte de campania pentru locale. Conform procedurii de achiziţie, a câştigat firma care a oferit preţul cel mai scăzut, dar a fost numai o ofertă. Ca să vezi! Teldrum a participat singura şi a ieşit pe primul loc. Acesta e traseul banilor de la Koyo, lucrări executate de Teldrum, în  Turnu-Măgurele, la preţuri supraevaluate. In anul 2007 şi prima jumătate a anului 2008 cursul euro nu a sărit de 3,4 lei. Toate cele patru străzi au fost reabilitate cu 1 milion de euro. Cine mai crede, încă, în vorbele lui Dragnea şi ale celor doi primari, au primit demontarea argumentelor prin care cei trei susţin că nu au nicio vină în traseul banilor de la Koyo.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
bibica pe 21 Septembrie 2011, 11:17
#5
pentru mishu
mai bine ai invata ortografia cuvinteleor psd-ist agramat mai se scrie legat...tuta care esti...dar daca il ai mentor pe d-l vanghelie probabil de aici ti se trage...stupidule
Floarea pe 15 Septembrie 2011, 14:01
#4
pentru ionut
Pentru cine sunt buni acei bani domnule Ionut? Logic vorbind, trei milioane de euro sunt total insuficiente pentru infrastructura unui oras, dar raportat la doua, trei sau pana la 10 buzunare reprezinta enorm.Intr-o alta ordine de idei nu primaria Turnu i-a creat pe turneni Cat despre faptul ca avem pe unde sa mergem sau sa traim, orice comentariu este in plus.
Nasul pe 14 Septembrie 2011, 06:58
#3
lui ionut
Auzi mai, Ionute, tu chiar esti prost ! Pai ia sa treci tu pe strada Traian, sau pe Kogalniceanu, sa vezi maretele asfaltari pentru care a luat Dragnea miliardele. A iesit iarba prin asfalt de bine ce sunt facute. Mai vezi-ti de treaba, nu mai posta aci tot felul de prostii, ca stim ca esti un profitor de-al lui Dragnea.Sa-ti fie rusine ca aperi un hot!
ionut pe 12 Septembrie 2011, 16:38
#2
buni si banii aia
sunteti incredibili. in loc sa ziceti dracului merci ca banii aia au ajuns la turnu si s-a facut ceva cu ei tot voi sariti de c*r. putea sa aiba adaos si 300% important era ca aveti pe unde dracu sa mergeti si unde sa traiti. ar trebui sa strige aia de la alexandria ca nu au banii nu voi tampitilor.
Mishu pe 12 Septembrie 2011, 15:35
#1
Cam cata fiere
portocalie m-ai aveti de varsat din voi? Mai bine ati vedea barna din ochiul vostru decat paiul di ochiul altuia.\\nSUNTETI NISTE JAVRE PORTOCALII CONDUSE DE CRACEA SI ALTI HANDICAPATI\\n
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.