SC F Enculescu Turnu-Măgurele - abuzuri şi program de lucru zilnic de 36 de ore.

17 August 2011, 00:07 | 4228 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
SC F Enculescu-afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardul!                  foto scf enculescu

Conducerea fabricii de conserve S.C. F. Enculescu COM SRL Turnu-Măgurele îşi tratează angajatele ca pe sclave. Patronul este cel care dă tonul la asemenea ilegalităţi grave, de neimaginat pentru  majoritatea muncitorilor din ziua de azi. Programul nu este respectat, fiind zile de muncă care au şi 36 de ore.

Pentru "domnul" Enculescu nu sunt de ajuns 24 de ore, vrea maximum de la angajate. La această fabrică, ziua are mai mult de 24 de ore. "Când ajungeam acasă pe lumina era sărbătoare" - spunea o fostă angajată. Patronul le dă normă mare de lucru angajatelor, aşa că acestea sunt nevoite să stea peste programul de 15 ore pentru a termina ce au de făcut. Orele suplimentare nu sunt pontate şi nici nu se da liber. "Când terminaţi, atunci plecaţi. Eu vă plătesc pentru ce munciţi", spune patronul.

Enculescu umblă printre angajate şi le atrage atenţia că nu muncesc mai repede, spunându-le să priveasca doar la munca lor. Pentru a stimula munca şi a mari randamentul muncitoarelor, patronul le oferă câte o îngheţată la programul de 24 de ore. Au plecat multe angajate, iar cele care au rămas, vor să plece în orice moment de pe moşia acestui individ. Lipsa locurilor de muncă le face să îndure abuzurile şi ilegalităţile din fiecare zi.

Au mai rămas doar 40 de angajate, care trebuie să facă şi munca celor care au plecat. Până să înceapă această fugă, se lucra pe schimburi. Şi atunci se mai sta peste program, dar câte 2-3 ore, fiind mult mai suportabil decât infernul de acum. Amenda de 100.000 lei se pare că nu l-a speriat pe acest individ rapace.

Aşteptăm noi controale de la instituţiile statului, care trebuie să-i arate acestui stăpân de sclavi, că trăim într-o lume civilizată, unde toţi avem drepturi şi obligaţii.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Bobita pe 21 Februarie 2018, 01:39
#5
Cheabur
Sponsor la Dragnea altfel nu rezista
maria pe 07 Iulie 2012, 13:52
#4
domnul
nu este nimic adevarat
mihai pe 15 Februarie 2012, 22:21
#3
munca de la enculescu
Ce s-a scris mai sus este adevarat programul este foarte lung peste 12ore atat iarna kt si vara nu ai pauza dect sa respiri,rare ori vara pe la orele 23 te mai fraiereste cu kte un mic s-au o friptura si apoi iar la munca pana pe la 1,2 dimineata.Nu ia nimeni nici o decizie cu acest stapan de sclavi lipsa loc*rilor de munca si prostia angajatilor duce la aceste conditi inumane .
alin pe 30 Octombrie 2011, 13:39
#2
E fost sec*rist are oameni la nivel inalt
nu are nimeni ce sa ii faca e fost sec*rist are oameni la nivel inalt amenzile sunt doar de ochii lumi
floarea pe 17 August 2011, 09:03
#1
cine il protejeaza?
Un asemenea comportament greu de imaginat denota si o mare siguranta de sine. Nu ii este frica de autoritatile statului prin urmare cineva il protejeaza. Cine naiba?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.