Ferma din comuna Liţa (Teleorman) - sponsor generos al PSD.

08 August 2011, 00:05 | 4624 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Silozurile, din comuna Lita ale firmei Gransiloz, sponsor generos al PSD

De când L.Dragnea ocupă funcţia de secretar-general al partidului săracilor, Teleormanul este cel mai generos sponsor în toate campaniile electorale şi nu numai. Un partid mare ca PSD-ul are nevoie de bani mulţi pentru a funcţiona. Până la campania electorală, se organizează fel şi fel de forumuri, mitinguri şi tot ce ţine de o viaţă politică, populistă până în măduva oaselor. Jupânul a cumpărat funcţia de secretar cu bani mulţi, bani pe care şi-i întoarce prin firmele căpuşă arhicunoscute.

În afara celebrelor Teldrum şi Proinvest, mai sunt şi alte firme mai mici, un fel de surioare. Una dintre surioare este Gransiloz. Acest nume nu spune multe, dar se face remarcat prin cei 300.000 de lei oferiţi ca sponsorizare în campania din 2009. Gransiloz a fost înfiinţată în anul 2008, fiind "destinată" sa se ocupe de silozurile de la ferma din Liţa. În următorul an, această firmă oferea PSD suma de bani mai sus  amintită. Nu ştim de unde acea sumă uriaşă, când  abia acum au început să "funcţioneze" silozurile. Ingineriile jupânului din afacerile politico-economice sunt fără margini şi nu trebuie să ne mai mire aşa ceva. Ce apare în acte este doar vârful aisbergului, banii negri sunt "puterea" jupânului.

În loc să investească acei bani în economia judeţului, Dragnea preferă să-i direcţioneze către Bucureşti. De aceea suntem săraci, facem prea multă politică în loc de economie. Ce e politica? Vorbărie. Să lăsăm vorbele şi să trecem la fapte, domnule Dragnea. Tractoriştii de la Liţa sunt unii din cei mai importanţi sponsori ai PSD. De ce nu le spune Patică adevărul sau nici el nu pricepe ce se întâmplă?

În campania din 2009, Teleormanul a  sponsorizat PSD-ul cu 1.600.000 de lei, bani albi. Am fost pe primul loc, urmaţi de Constanţa la distanţă mare ( doar 900.000 lei). Bucureştiul nici nu a contat, pe lângă puterea financiară a tractoriştilor din Liţa. Şi până să ajungă Dragnea în această funcţie, teleormănenii au fost unul din sponsorii principali.

Judeţul nostru s-a făcut remarcat în PSD prin bani şi nu prin numărul de voturi. Că vrea jupânul să credem invers, este cu totul altceva. Judeţul nostru are un număr de locuitori mai mic  faţă de alte judeţe, însă, suntem arătaţi ca un judeţ "fruntaş" la votări. Cât ar vrea jupânul să mărească procentele, degeaba, numărul populaţiei este ca o stavilă în ambiţiile dumnealui. Poate să voteze toate comunele cu USL, că nu fac cât un oraş la numărul de voturi. La prezidenţiale câştigă cel cu numărul de voturi mai mare, aşa că lauda cu procentele locale şi cu numărul de primării are valoare simbolică.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Bilciu Ioana pe 11 August 2015, 14:22
#1
Graul de la asociatia din Lita
As dori sa stiu cand incepe sa se dea cota de grau de la Lita
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.