Senzaţional: Dan Diaconescu se face tovarăş cu "ciocoiul" L.Dragnea.

08 August 2011, 00:07 | 3840 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
Diaconescu si Dragnea-de la arestare la tovarasie                                             foto:realitatea teleormaneana

D.Diaconescu, cel care doreşte să "transforme" România şi să ducă o politică diferită de cea din prezent, nu este decât un individ jalnic. După ce a făcut valuri cu dezvăluiri despre L.Dragnea ( nu a adus nimic nou, dar l-a speriat pe jupan!), se credea că va continua în acest stil. Nu s-a mai întâmplat nimic,  mai ales de când a început să apară, pe postul OTV, reclamă la una din firmele de casă ale lui Dragnea, Valahia Guard. Din acel moment, am fost siguri că s-a căzut la pace, o sumă de bani ajutând la această situaţie.

Pentru că jupânul s-a temut de alte probleme, OTV fiind o televiziune vizionată de electoratul lui L.Dragnea, jupânul a reuşit să-şi apropie şi partidul lui D.Diaconescu. De puţin timp, P.Poporului - D.D. are un nou secretar general, în persoana teleormaneanului  Liviu Robert Neagu. După cum se vede, teleormanenii au apetenţă pentru funcţia de secretar general, aceeaşi funcţie având-o şi Dragnea la PSD.

Cine este Liviu Neagu? Este omul de casă al lui L.Dragnea, implicat în firmele din jurul baronului teleormănean. L.Neagu (36 de ani) este fost redactor-şef la Gazeta de Teleorman, unul dintre cele două ziare ale lui L.Dragnea.  L.Neagu este acţionar la firma de pază Valahia Guard, având 25% din acţiuni. Ceilalţi doi acţionari ai acestei firme sunt D.Scutelnicu, patronul (pe hartie, evident!) ziarelor lui Dragnea, G.T. şi Teleormanul, tot cu 25%, şi Petre Pitiş, directorul general de la Teldrum, cu 50%. Pentru că este om de bază la baronului, L.Neagu este administratorul  firmei Valahia.

Despre Teldrum, pusculita de bani a lui Dragnea, firma care a câştigat  toate contractele de infrastructură ale CJ Teleorman, al cărui preşedinte este L.Dragnea, stie toata lumea." Senzaţional", ca să-l cităm pe micul mogul (D.D.), este această împrietenire rapidă între D.Diaconescu şi L.Dragnea.

Pentru cei care mai aveau o fărâmă de speranţă în D.Diaconescu, această cârdăşie, dintre patronul OTV şi L.Dragnea ("ciocoiul din Teleorman"), a făcut să fie distrusă orice iluzie. D.D nu este cu nimic diferit de Dragnea.

Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
Sara pe 28 Septembrie 2012, 00:04
#17
Atentie !
PDL si USD am vazut ce-au facut. PP-DD nu a guvernat si ca atare nu stim ce ar face, cel putin nu avem certitudini ca procedeaza ca si ceilalti, doar banuieli. Atunci intreb de ce sa nu votam cu PP-DD ? Eu ii votez si numai ca sa vad si alte mutre, noi si nu doar pe cei care i-am tot vazut in ultimii 22 de ani. Si apoi am vazut la acest post de televiziune oameni absolut remarcabili, de genul lui H.Mocanu, dr. Purea,, Radu G.din Elvetia si altii. Si daca numai din acest motiv, si trebuie incercat si altceva.
stoica alexandru pe 21 Septembrie 2012, 18:01
#16
liviu neagu
Baieti nu mai comentati negativ, ca Dl.Liviu Neagu, secretar general al PPDD, este un patriot din tata in fiu, nu ca altii.
mihai pe 28 Februarie 2012, 05:30
#15
Simona Man+Neagu Liviu,au furat-o la Timisoara
Astazi 27-02-2012,\\nla Timisoara Liviu Robert impreuna cu Simona Man, au facut o ancheta de tip sec*rist-o-comunist.\\nAu demis toata conducerea PPDD Timisoara si l-au numit pe Adrian Diaconu -PPDL presedinte. Nestiind ca se afla la Timisoara, au riscat sa fie batuti, dar s-au scos cu fuga.\\nLume, lume avem oganizatii PPDD de vanzare!\\nCine mai doreste? Cine mai pofteste?\\nHaideti, ca totul este de vanzare !\\nVrea PSD-ul?\\nSe face, .........\\nCu Timisoara nu tine.
Mihai pe 28 Februarie 2012, 05:08
#14
Liviu Robert Neagu,vinde
Lume, Lume!\\nSimona Man,impreuna cu Liviu Robert Neagu au vandut astazi 27-02-2012, functia de Presedinte PPDD a municipiului Timisoara lui Adrian Diaconu-PDL.Au dizolvat toata conducerea PPDD Timisoara(-aleasa in mod democratic,prin vot liber) si daca mai ramaneau in sala de sedinta riscau sa ia bataie.\\n Cine mai cumpara? Totui de vanzare............cine mai doreste, cine mai pofteste?\\n Multumim, urmeaza celelate organizatii
d pe 12 August 2011, 15:33
#13
pt u
Crezi tu ca sunt cazuri mai grave decat al lui Dragnea? Inseamna ca habar n-ai pe ce lume traiesti !!!
manta pe 11 August 2011, 13:19
#12
mincinosii..
cine mai are incredere in D D?E un mincinos si unul care ia bani de la DRAGNEA,TELEORMANENI,treziti-va odata,nu va mai lasati dusi de nas si cumparati pe galetile lui DRAGNEA,nu v-ati saturat de ei?La primaria alexandria sunt scoase niste posturi,care binenteles sunt deja ocupate,sunt listele facute,PANA CAND JEGOSILOR?Sa-i verifice cineva,oare nu au auzit?
u pe 11 August 2011, 12:11
#11
u
da ma io cred ca va fi emisiune cat de c*rand dar in tara mai sunt si alte cazuri grave,aveti rabdare
souladdition pe 11 August 2011, 05:53
#10
nimic nu ma mai poate mira (2)
Asadar, domnilor turneni, va anunt pe aceasta cale ca in c*rand OTV-ul va veni sa filmeze in Turnu Magurele si nu numai. Circula un zvon, cum ca musiu Dragnea a mai adaugat ceva \\\'cumparand\\\' de la biata tarisoara. Ma opresc deocamdata aici, altfel surpriza n-ar mai fi surpriza. Iar voua, celor din tagma lui Toma Necredinciosul, va recomand sa emigrati in Papua Noua Guinee unde inca se mai traieste in copaci sau undeva la polul nord intr-un iglu, caldura sau frigul accesate in extrem afecteaza cumva continutul cutiei craniene, iar la voi este foarte posibil sa se produca o reactie inversa si adversa. Punct si pe c*rand.
souladdition pe 11 August 2011, 05:46
#9
nimic nu ma mai poate mira...
Se vad mentalitatile de sant de Turnu Magurele, cu concluzii trase la bordura de pe Praporgescu si barfe pe banca de langa cinema Flacara sau asa numita Casa de cultura. D-aia sunteti unde sunteti si va prostesc Mohanu & Company cu ctv sute de mii la alegeri (pe care probabil beti bere la Turci), trezindu-va pt ctv clipe din vesnica voastra indolenta. Cum de nu s-a vazut la firmele de cablu de acolo ce s-a spus la OTV in ultimele seri despre Dragnea? Poate cand se va pune din nou telefon in gara si trenurile vor merge pana in port cu 6 vagoane o sa va treziti si voi din somnul vostru de mimoze infatuate si neprihanite. Parca vad ca anul urmator tot pe idiotii astia ii votati si iar vine pedesereul sa faca marea conferinta acolo, dupa care incepeti sa va lamentati ca ce frig e in case iarna si ce tantari va canta vara, ca la ce criza se anunta nu cred ca veti mai vedea avionul care nu facea decat zgomot acum ctv zile, zgomot care nu deranja micile vietati ciupitoare.
d pe 10 August 2011, 12:58
#8
pt.e
Ce credul esti! Chiar crezi ca o sa mai fie vreo emisiune despre Dragnea, la OTV? Te inseli amarnic.
e pe 09 August 2011, 18:57
#7
e
ba voi ascultati ce va spun io ca o sa fie emisiune cat de c*rand
Lana pe 09 August 2011, 12:27
#6
da... receptivitatea e mama sucesului!
Vad ca nu publicati toate comentariile... Ce baieti inteligenti sunteti si voi!!! Oricum, bine ca ati folosit informatia primita si ati scos din articol porcaria aia legata de Alina Neagu... Ce sa facem, daca nu suntem in stare sa verificam informatiile... Cine va plateste pe voi, mai baieti?
Lana pe 09 August 2011, 00:03
#5
off.. ce ti-e si cu verificarea informatiilor
Pentru inceput, Liviu Neagu e nimeni pe lume. Dragnea nu e nici el Dumnezeu pe pamant. Diaconescu nu este vreun imaculat. Deci despre ce vorbim aici? A! Si Alina Neagu, din ce stiu eu, nu e nici sotie, nici ruda cu asa zisul om al lui Dragnea. Nevasta lui Neagu lucreaza la Prefectura Teleorman si nu are nici o legatura cu afacerile lui. Asa ca verifica, domnule, informatiile... Nu din trei surse, macar din una...
Dan Diaconescu si Dragnea prieteni pe 08 August 2011, 19:37
#4
pt. souladdition
Stimabile, las-o mai usor cu deontologia gazetareasca. Ce vrei sa spui, ca Dan Diaconescu e atat de imaculat cum vrea sa para? Iti spun eu un lucru: am dat niste SMS-uri cam incomode la OTV,pe care Dan Diaconescu nu le-a afisat si nici nu le-a citit. Il intrebam ceva in legatura cu firma Valahia. Bineinteles ca nu i-a convenit acest lucru. El citeste numai SMS-urile care il proslavesc. Sufera si asta de cultul personalitatii. Asa ca, toata lumea a inteles faptul ca Dragnea i-a dat lui Dan Diaconescu cat a cerut pentru a nu mai aminti despre hotiile pe care le face in Teleorman. S-a cam prins lumea cum e si cu asa zisa \\\"televiziune a poporului\\\". Crezi ca Dan Diaconescu nu e ciocoi? Ba da. Si e chiar unul foarte \\\"gras\\\"... Asa ca, hai sa nu mai credem tot ce minte el pe post. S-a laudat destul si n-a facut nimic. Dragnea este tot un fel de Elodia.
floarea pe 08 August 2011, 12:14
#3
beneficiul indoielii
Sa vad zise si orbul, sa mai cred zic si eu asa, poate doar sa ma aflu in treaba. DD va trebui sa demonstreze ca are aceeasi unitate de masura pentru toti ciocoii, nu doar o fixatie pentru Oprescu care probabil il si ignora.
souladdition pe 08 August 2011, 09:37
#2
Esti in eroare...
Si ce te vei face, domnule Mihai, daca in c*rand vei vedea din nou la OTV o emisiune despre idiotul de Dragnea? Vad ca o tii una si buna fara sa si gandesti ca in tara asta sunt mii si mii de cazuri ...si ciocoi. Imi permit sa-ti dau un sfat: incearca sa faci afirmatii doar cand ai o baza solida...si confirmata din cel putin trei surse, ca asa zice deodontologia gazetareasca...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.