L.Dragnea şi-a luat Logan. Tot tata-socru, săracul, şi tot din legume!

07 August 2011, 00:11 | 1597 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
O asemenea masina si-a cumparat Dragnea.

Dragi teleormăneni, socrul meu m-a împrumutat cu ceva leuţi din miliardele făcute pe roşii, castraveţi, vinete şi ardei. Îi mulţumesc, încă odată, că am reuşit să schimb Aro-ul ăla vechi, că mă săturasem de el.

Râdeau vecinii din Alexandria de mine, nu mai spun de Năstase, Mazăre, Vanghelie, Oprişan şi toţi colegii de partid, când mă întâlneam cu ei, îmi spuneau că ştiu că vin şi eu după zgomotul motorului. Nu este cine ştie ce maşină, este un Logan din 2008. Socru-meu m-a sfătuit să fie bună la cărat şi am ales o autoutilitară.

Dumnealui a făcut miliarde de pe legume şi de aceea a ţinut mult să mă vadă şi pe mine cu o astfel de maşină. Am vrut să fie nouă, să simt mirosul de lucru nou, dar mă mulţumesc şi cu asta, să fiu eu sănătos, că timpul e înainte şi le rezolvă pe toate. Este diferenţă mare între bătrânitura aia de Aro şi acest Logan. Am pus roşii şi castraveţi în zece lăzi şi nu simţea, plus că eram şi cu Bombonica, am urcat la Banciu fără probleme. Se aşează bine la drum, mai ales cu încărcătură, se duce cartuş.

Acum, să nu râdem de Aro, că şi el a fost bun la timpul lui, şi mi-am făcut treaba cu el. M-a dus săracul peste tot, şi nu este frumos din partea mea să-l vorbesc urât. Parcă simt ceva în suflet acum, când ştiu că o să se pună rugina şi praful pe el. L-am lăsat la Giuvarasti, poate s-o mai folosi socru-meu de el, dar nu cred, el şi-a luat o dubiţă, să care roşiile în ţară şi merge cu ea peste tot.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
floarea pe 12 August 2011, 12:32
#7
pentru Andy
Fii tu insuti, ca na, un ochi plange, unul rade! Umor negru mioritic cu accente teleormanene si oameni subiectivi, daca la aspectul acesta te referi. In rest, ma mai gandesc si eu din cand in cand daca o sa fiu in stare vreodata sa imi cumpar macar un amarat de Logan.
floarea pe 12 August 2011, 09:20
#6
pentru andy
De-a rasu-plansu! Totusi per ansamblu este o tragedie in metru antic.Serios.
Andy pe 11 August 2011, 14:27
#5
WTF!?!
nu stiu daca sa rad sau sa plang :-??\\nNO COMENT!
xl pe 09 August 2011, 20:08
#4
Patica
La cat e de prost Patica,s-ar putea sa nimereasca si pe alta parte.Il linge peste tot.
FLOAREA pe 09 August 2011, 08:13
#3
pentru SOV
Ai mare dreptate! Dar ma gandesc ca o sa aiba si ceva conc*renta Patica asta. Ar trebui ca Dragnea sa infiinteze un conc*rs cu tema cel mai grozav Dino, saliva cu aniseptic.
SOV pe 08 August 2011, 19:45
#2
pt. floarea
Cum adica,n-are cine sa-l linga pe Dragnea in locul lui Dino? Pai,Patica,ce treaba are?
floarea pe 08 August 2011, 12:19
#1
aventuri din epoca de piatra
Imi si pot inchipui pe Dragnea pornind masina precum fred si barney, dar in locul lui dino cine naiba l-o linge pe fata? Hai ca e tare!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.