Accident mortal la Lita

7 Decembrie 2009, 14:05 | 1.702 | 3
Car Universal

Duminica seara a avut loc un tragic accident. Un tanar de  20 de ani din comuna Lita a fost lovit de o masina condusa de un individ fara permis si in stare de ebrietate. Tanarul a fost lovit si purtat pe capota masinii cativa zeci de metri. Din pacate, acesta a decedat la spital. Cel care l-a lovit mortal a continuat cursa pana in comuna Segarcea Vale unde a lovit o masina si a fost prins de politie. Se pare ca politia urmarea masina ucigasa de la Alexandria. Din nefericire, a trebuit sa moara un om pentru a fi prins. Transmitem sincere condoleante familiei indurerate.

3 comentarii Comentează

 • #3
  geo pe 17 Ianuarie 2010, 22:51
  asta e Romania
  Din pacate nemernicul,care este pe deasupra avocat,se afla in libertate. Asa a considerat parchetul,ca poate fi anchetat in libertate,nu prezinta pericol social ! cool grin!
  Aici nu-i de vina Politia,ei si-au facut treaba pana la un anumit punct,atat cat le permite actuala legislatie .
 • #2
  motanu pe 12 Decembrie 2009, 15:18
  imi era k un frate
  sati bagi..... in ea d coruptie, asta e romania . OARE ALA STI CATA LUME SUFERA DIN CAUZA LUI, TRB INCHIS PE VIATZA !!!
 • #1
  Niku pe 11 Decembrie 2009, 22:31
  politia
  asta este politia din romania....

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.