Accident mortal la Lita

07 Decembrie 2009, 14:05 | 2282 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal

Duminica seara a avut loc un tragic accident. Un tanar de  20 de ani din comuna Lita a fost lovit de o masina condusa de un individ fara permis si in stare de ebrietate. Tanarul a fost lovit si purtat pe capota masinii cativa zeci de metri. Din pacate, acesta a decedat la spital. Cel care l-a lovit mortal a continuat cursa pana in comuna Segarcea Vale unde a lovit o masina si a fost prins de politie. Se pare ca politia urmarea masina ucigasa de la Alexandria. Din nefericire, a trebuit sa moara un om pentru a fi prins. Transmitem sincere condoleante familiei indurerate.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
geo pe 17 Ianuarie 2010, 22:51
#3
asta e Romania
Din pacate nemernicul,care este pe deasupra avocat,se afla in libertate. Asa a considerat parchetul,ca poate fi anchetat in libertate,nu prezinta pericol social ! cool grin! \n Aici nu-i de vina Politia,ei si-au facut treaba pana la un anumit punct,atat cat le permite actuala legislatie .
motanu pe 12 Decembrie 2009, 15:18
#2
imi era k un frate
sati bagi..... in ea d coruptie, asta e romania . OARE ALA STI CATA LUME SUFERA DIN CAUZA LUI, TRB INCHIS PE VIATZA !!!
Niku pe 11 Decembrie 2009, 22:31
#1
politia
asta este politia din romania....
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.