Daniel Pană, zis Geoană, condamnat la 13 ani de închisoare pentru uciderea concubinei sale.

27 Mai 2011, 00:01 | 2.339 | 2
Inchisoare
Car Universal

 După un proces destul de lung, instanţa judecătorească l-a condamnat pe Daniel Pana, zis Geoană, la 13 ani de închisoare, pentru uciderea concubinei sale, Iuliana Carjaliu.

Daniel Pana şi-a ucis iubita după o ceartă violentă, el aplicându-i acesteia 36 de lovituri de cuţit. Crima a îngrozit opinia publică turneana, mai ales că D.Pana, după ce a săvârşit-o, s-a lăudat în faţa unui cunoscut.

 Pana Daniel, de 34 de ani, de loc din comuna Lita, o imprumutase pe cea care ii devenise concubina, cu o suma mare de bani si nu suporta s-o vada cu alti barbati. Iata un scurt reportaj despre crima din 17 noiembrie, reportaj transmis de PRO TV:

2 comentarii Comentează

 • #2
  eu pe 8 Octombrie 2011, 19:27
  16 ani de inchisoare
  A facut Parchetul apel si a fost condamnat de Curtea de Apel Buc*resti la 16 ani de inchisoare.
 • #1
  io pe 29 Iunie 2011, 14:37
  -
  era un baiat ffff cuminte,nu stiu cum a putut sa faca asta\napp era poreclir geoanica nu geoana

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.