Serbările Dunării 2011 - Turnu-Măgurele. Sărbătoare săracă pentru turneni!

26 Mai 2011, 00:15 | 3793 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
serbarile Dunarii

Şi în acest an, Primăria şi Consiliul Local Turnu-Măgurele organizează "Serbările Dunării", sărbătoarea oraşului Turnu-Măgurele. În acest an, Serbările vor fi mai sărace decât în anii trecuţi, mai ales decât în cei cu campanie electorală. Mohanu nu mai aruncă cu bani decât dacă e sigur că va câştiga voturi.

Sărbătoarea din acest an va fi una întinsă pe două zile, vineri şi sâmbătă, având în program concursuri pentru cei mici şi muzică pentru cei mai mari. De la desene pe asfalt, concursuri de role, şah sau atletism până la două încercări de imitare a unor emisiuni tv, "Dansez pentru mine" şi "Turnenii au talent". Credem că se putea aduce cel puţin câte o formaţie sau cântăreţ cunoscut în fiecare seară sau cel puţin în a doua, dar primarul vrea să "puncteze" că este sărăcie şi că turnenii ar trebui să fie atenţi cu cine votează. Pentru o sărbătoare a oraşului, trebuiau găsiţi sponsori, dar de unde idei, când noi ne lăudăm că am făcut o micropiata. Totuşi, firmele protejate, care au primit contracte de la Primărie, sau firmele din concernul lui Dragnea, aveau destui bani pentru a cheltui şi pentru cei de pe urma cărora "trăiesc".

Aici se vede lipsa de solidaritate şi de interes pentru oamenii de rând. Turnenii merită un spectacol mai bun de zilele oraşului, ţinând cont că majoritatea lor nu îşi permit să plece în vacanţe, să se distreze. Dar ce le pasă jupânilor, când au bani să plece în fiecare an, de câte două ori, în Brazilia! Ce le păsa şefilor, dacă ei trăiesc bine, nouă nici măcar nu ne dau voie să strângem "firimiturile" de la masa dumnealor! Noi trebuie să privim la nişte "imitaţii" şi să ne bucurăm.

Dragnea, Mohanu şi cei din jurul lor, trăiesc în lux, iar nouă ne spun că nu sunt bani. Sumele uriaşe care se duc la Bucureşti, prin care Dragnea îşi susţine funcţia în partid, ajungeau pentru o lună de sărbătoare şi tot ne mai rămâneau bani, dar ce să facem, avem un fiu al Teleormanului care trebuie susţinut! Firma Teldrum este sprijinita cu bani publici, având o cifră de afaceri astronomică, dar din profit se bucură numai aleşii noştri.

Încheiem prin a spune că Dragnea şi "gaşca" lui ( formaţia Hi-Q spune cel mai bine) se distrează la Carnavalul de la Rio, iar noi o să privim la "Dansez pentru mine". Pentru "gaşca" şefilor se găsesc bani, pentru noi, ioc. Sperăm ca formatiile din Turnu-Măgurele sa ne incante cu un spectacol frumos, pentru că e tot ce avem la aceste Serbări ale Dunarii.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
mary pe 04 Mai 2012, 17:01
#10
M@rry
mare saracie smile)
anonim pe 15 Iunie 2011, 10:44
#9
alex
mare saracie in tr magurele anu asta:-p\\n
*** FlOrInUtZzU **** pe 09 Iunie 2011, 22:09
#8
=)))
cool mad cool smile cool smirk cool hmm
vali pe 09 Iunie 2011, 15:03
#7
:))
pely a incendiat parcu smile), chiar mia placut tongue laugh
RELI pe 26 Mai 2011, 13:36
#6
OAUUUUUUU.......
sa cinte ELY IAGAR,SEVERICA FRATI CONE,NECEA.PRUNA.MUNTEANU.VLADUTU.SIMIONESCU.SI TOTI PUPINCURISTI LUI DRAGNEA SI MOHANU CA SUNT DESTUI@@@@@@@@@
mapetz24 pe 26 Mai 2011, 12:13
#5
a
si pana la urma vine macar o formatie sau nu question
adrian pe 26 Mai 2011, 10:18
#4
@a
mare dreptate ai wink
a pe 26 Mai 2011, 01:10
#3
a
si daca veneau formatii spuneati ca se prapadesc banii pe prostii si orasul nu are bani de lucruri serioase
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.