Firma Teldrum - contracte cu CJ Teleorman de peste 170 de milioane de euro, in numai trei ani

25 Mai 2011, 00:02 | 1987 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Asfaltare in stil teleormanean

Deşi L.Dragnea nu recunoaşte, firma Teldrum acţiunile firmei Teldrum sunt, probabil, chiar la dumnealui acasă. Această firmă, de mare valoare, este deţinută de doi indivizi, din Brăila, Sorin Gheorghies şi Liviu Dobrescu, care au cumpărat acţiunile de la Marian Fiscuci, prietenul lui Dragnea. Este curios cum o firmă atât de profitabilă, precum Teldrum, a fost vândută unor indivizi care nici măcar nu locuiesc în judeţ. Evident, pentru oricine, că nu aceştia sunt patronii firmei, ci L.Dragnea.

Acţiunile Teldrum sunt acţiuni la purtător, nenominale, astfel că patronul este cel care deţine hârtiile acasă. Cum numele nu este trecut pe acţiuni, o mare măgărie a lui Dragnea, ca multe altele, oricine poate fi patron.

Teldrum este, poate, cea mai norocoasă companie din ţară.  Nu sunt multe corporaţii care să fi primit în întreaga ţară contracte atât de valoroase precum această mică firmă din Teleorman.
 Consiliul Judeţean Teleorman, a acordat recent companiei Tel Drum un contract de 24 milioane lei (6 milioane euro), pentru întreţinerea drumurilor din judeţ în următorii doi ani.
 Tel Drum câştigă cu regularitate toate contractele de asfaltare, întreţinere drumuri, construire de şcoli, alimentare cu apă a unor comune din Teleorman. Numai în ultimii trei ani valoarea contractelor câştigate de Tel Drum se ridica la peste 700 milioane lei (aproximativ 170 milioane euro).
 De menţionat este faptul că multe din aceste contracte au fost atribuite fără licitaţie, iar când au fost organizate licitaţii, Tel Drum a fost singurul ofertant.
 
 
 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
tavoc pe 25 Mai 2011, 22:50
#1
prefectul
redactati va rog un articol si despre prefectul care are contracte cu spitalele din judet si le da mobilier la pret triplu. ca sa fim corecti pana la capat
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.