Mohanu jigneşte turnenii şi vrea să pună botniţă criticilor!

25 Mai 2011, 00:07 | 1433 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
verdeturi din piata

 Primarul Mohanu a început să cotcodăcească şi să se umfle în pene, fericit că a făcut un "ou" după o lungă aşteptare. Din păcate  pentru dumnealui, din cauză că a avut o perioadă de concepţie foarte lungă, oul a iesit direct clocit, numai bun de aruncat. Şi cum Mohanu dorea să-l îndepărteze  mai repede, l-a aruncat în turneni, jignindu-i încă odată. Oul clocit pe care l-a lăudat Mohanu a fost mica piaţă din faţa blocului G1. Prezent la radio Teldrum, Mohanu s-a fălit cu faptul că a făcut o piaţă extraordinară pentru turneni. Noi am precizat, de multe ori, faptul că turnenii au nevoie de o piaţă unde cetăţenii să-şi vânda produsele agricole, adică legume, fructe dar şi produse de origine animală, precum ouă, brânză sau lapte.

Zona de la Scări a  fost totdeauna un vad bun pentru ţărani, iar pentru turnenii care locuiesc în Centrul oraşului un loc de unde şi-au procurat produse  proaspete şi la preţuri accesibile. Supărat că turnenii nu-i observă meritele incomensurabile în deschiderea noii pieţe, Mohanu s-a apucat să jignească, la grămadă, cetăţenii oraşului.

Deoarece nişte indivizi certaţi cu civilizaţia au rupt nişte flori de la noua "realizare" a lui Mohanu, acesta a spus, cităm: "surprinzător, am întâlnit şi oameni cu bun simţ", care, spune Mohanu, au lăsat capul în  jos atunci când dumnealui le-a făcut morală. Deci, noi, turnenii, suntem majoritatea, necivilizati, după spusele edilului-şef.

Da, domnule Mohanu, aşa este, nu merităm un asemenea primar şi, civilizat, ar fi să ne lăsaţi în pace. Dacă "nesimţiţii, necivilizatii, cârcotaşii" de turneni nu văd cât vă zbateţi dumneavoastră pentru oraş şi câte realizări măreţe aveţi este tocmai că acestea "sunt sublime dar lipsesc cu desăvârşire". Să vă lăudaţi, după 15 ani de conducere, cu nimicuri, gen piaţa de la G, este dovada incompetenţei de care daţi dovada.

 Domnule Mohanu, ca să-l cităm pe Eminescu,"te coboară pe pământ, fii muritor ca mine", părăsiţi  cuibul de la Primărie şi priviţi starea reală a oraşului!  Unde sunt parcul industrial, investitorii chinezi şi tot ce ne promiteaţi, când se apropie câte o campanie? Aşa că, mai uşor cu bunul simţ!

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.