Accident grav în comuna Liţa: scuter versus Logan. Un bărbat grav rănit.

20 Mai 2011, 23:50 | 3680 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Scuter vs. Logan

Joi după-amiază, în Comuna Liţa, a avut loc un accident auto neobişnuit. Circulând pe şoseaua principală, care face legătura între Turnu-Măgurele şi comuna Liţa, în apropierea şcolii din această comună, un scuter, condus de un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani,  cu numele de familie Achim, din satul Olteanca, a intrat cu viteză destul de mare  în spatele unui autoturism Logan.

 Conducătorul scuterului, care se afla împreună cu un alt bărbat, circula fără cască de protecţie şi fără să păstreze o distanţă de siguranţă faţă de autoturismul Logan. Din impact, conducătorul scuterului a fost proiectat pe asfalt, având răni la cap şi la membre. Izbitura a fost foarte puternică,  astfel că luneta Loganului a fost spartă. Celălalt pasager de pe scuter nu a suferit vreo rană, el ieşind nevătămat din acest accident. Un echipaj al staţiei de salvare din Turnu-Măgurele a ajuns în câteva minute la faţă locului şi a acordat primele îngrijiri conducătorului scuterului.

 Internat în spitalul din Turnu-Măgurele, conducătorul scuterului  nu are răni care să-i pună viaţa în pericol. Atragem atenţia că cei care merg cu scutere sunt obligaţi să poarte cască, aceasta nu este un moft, ci o şansă de a scăpa, fără răni grave, din accidente.

 

foto:arhiva

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
qqq pe 22 Mai 2011, 20:15
#3
?? stire neconcludenta
Daca stai bine sa te gandesti, Loganul era Chevrolet Aveo, aceeasi Marie dar cu alta palarie, plus ca fotografia nu este reala !
bobe pe 22 Mai 2011, 20:00
#2
nevinovat
ala strica ca sa bagat in fata lui ..omu ce sa mai faca
floridor pe 21 Mai 2011, 12:38
#1
si nu numai
Pe linga casca si toate cele sa nu uitam lucrul cel mai important,<> era si baut,mult peste limita legala,asa ca atentie soferi orcind ne putem trezi cu un descreierat ca asta in fata sau spatele masinii.\\nS-auzim de bine.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.