Mohanu este disperat şi nu ştie pe unde va scoate cămaşa.

20 Mai 2011, 00:06 | 1490 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
frig la iarna

 Asigurarea încălzirii apartamentelor îl sperie pe primar, după ce iarna trecută a reuşit o performanţă de "invidiat" pentru oraşul nostru. După ce ani buni, în Turnu-Măgurele nu s-a pus problema căldurii, sub conducerea domnului Mohanu, de la an la an, încălzirea apartamentelor a devenit o problemă gravă, ajungând până acolo încât, iarna trecută, jumătate din oraş a stat în frig. Eliminarea subvenţionării căldurii şi acordarea ajutorului numai familiilor care au un venit pe membru sub 850 lei îl face pe primarul nostru sa se teama de reactia  cetăţenilor care trebuie să stea în frig. Oglinda activitatii sale de 15 ani in primarie, incalzirea orasului este o problema nerezolvata.

 Dumnealui poate să dea vina pe cine vrea, Guvern, Băsescu, duşmani invizibili, chiar şi pe oglindă ( distorsionează),  realitatea este că turnenii au îngheţat în case. Domnule primar, dacă nu sunteţi capabil să asiguraţi încălzirea oraşului, plecaţi din această funcţie, daţi-vă demisia şi lăsaţi pe altcineva. Sunteţi singurul vinovat de această situaţie, deoarece aţi candidat pentru a ne conduce, iar turnenii v-au ales în urma promisiunilor pe care le-aţi făcut.

Nu aţi realizat nimic din ce aţi promis. De la parcul industrial până la chinezii care vor investi în oraşul nostru, numai promisiuni şi minciuni gogonate cu ajutorul cărora v-aţi menţinut în fruntea Primăriei. Prin eliminarea subvenţionării căldurii se poate observa care primar a dezvoltat oraşul şi cine l-a dus la sărăcie. Încălzirea oraşului nu trebuie să depindă de subvenţie, este falsă această teorie. Locuitorii nu trebuie să trăiască din pomeni. Încălzirea oraşului trebuie legata de dezvoltarea economică a oraşului. Fiind săraci, turnenii vor sta în frig. De ce sunt săraci, domnule Mohanu? Unde sunt investitorii?

Agentul termic de la combinat este eliminat în atmosferă pentru că dumneavoastră aţi fost mânat de interese politice când aţi negociat cu patronul. Turnenii trebuie să sufere din cauza intereselor dumneavoastră care nu sunt şi ale lor.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
GHEORGHE pe 20 Mai 2011, 18:35
#4
Este si vina celor care sustin incompetenta
Nu este numai vina lui Nae ca orasul este asa cum este.\\nConsilierii majoritari in Turnu voteaza ca p----i si asta se vede.\\nToti de acolo sunt controlati de omul vesnic in primarie.\\nFara acesti trapadusi nu se poate face treaba murdara.
locatar bloc pe 20 Mai 2011, 11:18
#3
apa rece
Pa langa articolele acestea, cu a caror tenta pro PDL ne-am obisnuit, va rog sa mai publicati si stiri utile cetatenilor orasului (de exemplu: Astazi se intrerupe apa rece in oras).
x-ulescu pe 20 Mai 2011, 10:05
#2
pentru bula
Ma bula, tu nu crezi ca mai sunt pe aici si oameni neutrii care stiu ce-i in tara si in Turnu?\nSictirul tau poate ca este si al meu dar eu il impart proportional.\nTu, esti mai al dracului! Eu nu!\nChestia cu neplata este intradevar grava mai ales cand datornicii sunt si printre cei care au bani.\nNu poti sa nu fi de acord cu mine cand spun ca pe drept sunt indignati bunii platitori de pe scara ca nu au caldura iarna pentru ca vecinii acestora sunt porci...\nSi acum, alt adevar. Primarul este obligat prin lege sa asigure conditii de trai normale cetatenilor. El, impreuna cu consiliul local, are parghiile ce le mai puternice pentru a lua toate masurile.Chiar impotriva marilor neplatnici!\nAlt adevar. Du-te in urma cu sase ani si cauta vinovatii relelor din tara si din Turnu!\nDaca vei face asta te vei calma si nu vei mai acuza asa de aprig pe aia sau pe ceilalti.\nSalut!\nPS. Daca esti PSD sau PDL, nu vei putea fi impartial.
bula pe 20 Mai 2011, 08:43
#1
sictir
si vreti voi sa veniti, astia care in 6 ani nu ati facut nimic,decat sa furati. Pupati in koor pe gratis, vreti si voi in schimb ceva si v-ati gandit ca sunteti buni in oras aici. Nu e treaba lui Mohanu sa ne asigure caldura, vrem incalzire in apartamente dar sa nu platim, nu se poate asa ceva. vedeti ca cei care au centrala de apartament daca nu platesc, wiromul le taie macaroana sc*rt. Ceea ce nu s-a intamplat si in cazul incalzirii prin termoficarea orasului.Si vedeti ca aveti ceva greseli de scriere, nu imi este clara exprimarea cu distorsionarea, zgaraie ceva la ureche. Asa ca, nu veti pupa voi in 2012 nimic local, se vede unde ati adus tara in momentul de fata!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.