Dragnea iubeste puterea si publicitatea.

19 Mai 2011, 00:04 | 1384 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Parada lui Dragnea.

Ceea ce trebuia să fie o sărbătoare a liceenilor,  Parada Europei, a fost transformată într-un act de caritate, al lui Dragnea, pe bani publici. Din publicitatea făcută acestui eveniment reieşea că jupânul va fi în centrul atenţiei.

Aşa a şi fost, totul a fost conceput ca teleormanenii să înţeleagă că prin bunăvoinţa dumnealui ne putem bucura de o zi deosebită. Cei care simpatizează cu PSD-ul au fost revoltaţi la adresa acelora care au criticat atitudinea lui Dragnea şi modului cum acesta s-a implicat într-un eveniment al tinerilor, organizat pe bani publici. Pesedistii locali au pus placa binecunoscută, şi anume: "dacă face, nu e bine, aruncă cu banii, dacă nu face iarăşi nu e bine, merităm şi noi să ne distrăm". Într-adevăr trebuie să ne şi distrăm, iar cineva trebuie să se implice, dar de aici şi până la a monopoliza o sărbătoare este cale lungă şi ţine de o implicare evidentă a politicului, care nu are ce căuta la o sărbătoare a tuturor.

Faptul că a monopolizat atenţia celor prezenţi ţine de dorinta de putere şi de parvenire a unui om care se crede buricul pământului. Dacă tot a fost în centrul atenţiei, Dragnea trebuia să fie atent la cum se comportă, tinerii sunt atenţi şi învaţă de la cei mari, dar mai ales de la o persoană cu o notorietate atât de mare.

Dragnea a fumat ca un şarpe, la fel şi câţiva membri ai juriului, care nu au lăsat ţigara din gură. Fiind într-un spaţiu public, la o manifestare a tinerilor, cărora le-a vorbit şi i-a premiat pentru prestaţia din competitie, putea să se abţină, câteva ore, de la acest viciu. Domnule Dragnea, comportarea dumneavoastra a fost execrabila, speram ca anul viitor sa va purtati decent.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Titi pe 21 Mai 2011, 10:10
#1
A inceput campania ?
Un spectacol jenant si scump,pentru gura casca.Cu banii din aceasta parada a prostului gust,se puteau premia elevii buni la invatatura.Dar ce rost mai are scoala astazi ?Tot ce este pomana,este acceptat cu placere de prostime.Printre castigatori,au fost si,China,SUA si Brazilia,deh,tari europene.Suntem tinuti in continuare,in minciuna si hotie.Bravo,pui de militian !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.