S.C. F. Enculescu Com S.R.L.Turnu-Măgurele - amendă record de 100.000 lei.

27 Aprilie 2011, 21:11 | 3107 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
SC Enculescu SRL

 

 Inspectorii ITM Teleorman au început o campanie fără precedent de identificare şi combatere a muncii fără forme legale. Astfel, în urmă cu câteva zile, au încercuit, pur şi simplu, societatea Enculescu Com SRL din Turnu-Măgurele.

 În număr de opt, inspectorii au luat prin surprindere conducerea fabricii, care nu a mai putut să ascundă ilegalităţile comise. În fabrică au fost găsiţi muncitori fără forme legale, care munceau "la negru" dar care beneficiau şi de ajutorul de şomaj. Inspectorii au amendat societatea cu suma de 100.000 lei şi au dat avertisment conducerii. Dacă la următorul control vor mai găsi nereguli de acest gen, fabrica riscă să fie închisă. 

Conform surselor noastre, după ce au plecat inspectorii, patronul ar fi dorit să mute activitatea fabricii pe timp de noapte, dar a fost avertizat de o apropiată, că "ăştia vin şi noaptea". În perioada de iarnă şi până începea campania, patronul trecea muncitorii în şomaj, dar îi chema la muncă atunci când avea nevoie. Oamenii acceptau, pentru că patronul nu-i mai reprimea, cu forme legale, atunci când relua din plin activitatea. Amenda acordată societăţii turnene este un record pentru oraşul nostru. 

 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Mari pe 16 Februarie 2012, 07:03
#3
cam mica amenda!
long face La cate ilegalitati se-ntampla acolo amenda trebuia de cel putin 5sute mii.Cei care cunosc situatia stiu ca am dreptate!
omar insur pe 29 Aprilie 2011, 23:15
#2
da
asa este pritene, daca nu respectam legile si suntem amendati,\\\"se doreste inchiderea acestei firme\\\"!!!!! ha ha ha\\nCe este o firma prietene? MORI!
qqq pe 28 Aprilie 2011, 22:11
#1
De-aia nu mergea economia Romaniei !
E clar ca se doreste inchiderea acestei firme ca asa este la noi in romanica !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.