Dănuţ Cuclea - ridicolul nu ucide!

19 Aprilie 2011, 00:43 | 2004 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal

Sunt oameni care nu văd cât sunt de ridicoli, pentru că, dacă ar observa acest lucru, ar înceta să cadă în derizoriu. Unul dintre aceşti oameni este viceprimarul Dănuţ Cuclea, unul dintre slujitorii de bază ai primarului Mohanu.

    Ca să ţină legături strânse cu celule pesediste de bază, primăria a organizat un campionat de fotbal. La această competiţie participă echipe reprezentând cartiere ale oraşului. Nu a fost o competiţie  organizată pentru toată lumea, doar oamenii primarului având posibilitatea să-şi înscrie echipe. Competiţia a început luni, primele meciuri terminându-se cu rezultate așteptate.

    În primul meci, echipa Odaia a învins Catanga cu un scor de maidan, următorul meci, mai echilibrat, terminându-se cu scorul de 5-4 pentru Şcoala Nr. 1 în disputa cu Măgurele. Nu despre competiţia în sine doream să vorbim, ci despre ridicolul în care s-a pus "piticul atomic", porecla viceprimarului D. Cuclea.

    Ca să ştie toată lumea că pesedistii au organizat această competiţie, D. Cuclea şi-a rezervat rolul de arbitru. Deşi în oraş sunt zeci de arbitri, care puteau să conducă fără probleme aceste partide, D. Cuclea doreşte să se dea în spectacol şi o face pe arbitrul. Mai penibil de atâta nici nu se putea. Iată cum Primăria turneană organizează competiţii pentru celule pesediste.

    Domnule Cuclea, parafrazând un banc, vă spunem: "...mai răsfiraţi, băieţi, mai răsfiraţi! Sunteţi caraghioşi! ". 




Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
s.c. pe 19 Aprilie 2011, 22:59
#10
pt. Justițiara
Dar tu cum de știi cât de inteligenți sunt cei care scriu pe acest site?\nCe dracului mă enervezi cu balivernele tale. Credeam că am cu cine comenta decent dar dai cu...m...cii în fasole. Te-am avertizat că te pierzi în frază iar tu, nu și nu. Faci greșeli de neiertat. Cu ce ai măsurat tu gradul de inteligență al comentatorilor, la părerile de la nr. 2? Dacă ai fi avut un I.Q. peste medie nu mai ne întrebai de unde știm despre gradul tău de inteligență, bunăoară pentru simplu motiv că tu, ai uitat că i-ai pus pe toți sub medie.\nTotuși, tolerant fiind din fire,\nîți doresc \nsănătate!\nPa!
vivi pe 19 Aprilie 2011, 22:39
#9
Tu faci sondaje ?
Poate vrei sa spui ca 88%sunt impotriva USL,intreaba -i pe liberali.
TYKY TACAP pe 19 Aprilie 2011, 21:35
#8
PTR LPD..aturi
DANE ORASUL E CU USL 88%....RESTULgunicrcea
JUSTITIARA pe 19 Aprilie 2011, 20:46
#7
PT s.c. SI S.D.
De acord ca am facut gramaticale. Insa au fost din neatentie. Multumesc pentru corectare! Cat despre coeficientul meu de intetligenta, nu aveti voi cum sa il stiti doar citind ce scriu eu pe site. Va doresc multa sanatate tuturor!
S.D. pe 19 Aprilie 2011, 17:17
#6
pt Justitiara
Justitiaro,daca as fi in locul tau, nu mi-as mai arata prostia....Ai dreptate,inteligenta unora dintre cei care posteaza, pe acest site, este sub medie. Dar tu esti prosta rau........ Pai tu, nu ai auzit despre acordul gramatical? Ce inseamna aia :\"membru a partidului\"?Corect este: \"membru al partidului\". Sau :\"acrii\", in loc de :\"acri\", \"postii\",in loc de:\"posti\", etc.Vai, vai, vai !!! Cata prostie este in tartacuta ta......De ce tii neaparat sa stie toata lumea ca nu ai nimic in cap?
s.c. pe 19 Aprilie 2011, 13:46
#5
corectare
Vezi cum grabindu-ma am gresit?\nIn loc de \"s-ar putea\" am scris s-ar poate!!!\nSuntem supusi greselii, nu trebuie sa uitam asta.\nInca o data,\n pentru \"Justitiara\" multa sanatate!\n\n
s.c. pe 19 Aprilie 2011, 12:43
#4
pentru justițiara...
Sunt de acord cu ultima propoziție din comentariul tău. Dar, ce facem cu...inteligența? Crezi că tu ești peste medie?\nChestia cu pesedist, se poartă chiar și la case mai mari.(Vezi cotidienele naționale) Dacă tot te legi de punctuație și de ortografie de ce ai pus punct și virgulă (wink în propoziția:\n„Decât să trăncăni degeaba mai bine ai postii și te-ai ruga; că la câte păcate ai....”\n„Justițiara”, nu arunca cu piatra în semenul tău care...s-ar poate să știe ce păcate ai !\nVezi că și tu ai scris „aici” așa că și tu poți fi...varză !!!\nCred că te pierzi în frază și asta se întâmplă celor mai puțin stăpâni pe limba română.\nÎți urez să ai sanătate.\n
Mijlocas dreapta pe 19 Aprilie 2011, 09:55
#3
un mare GOL pentru Turnu Magurele
Slujitorii, erau pe vremuri, oameni iscusiti si cu un mare caracter. Personajul despre care voi vorbiti, este unul plin de complexe si frustrari, care este numit acolo, pentru a fii sluga. De astfel de oameni au nevoie Dragnea si Mohanu. Un om cu multe vicii si razbunator, deh, handicapul.
JUSTITIARA pe 19 Aprilie 2011, 08:25
#2
Pt Grecu
Auzi, Grecule si vulpea cand nu ajungea la struguri spunea ca strugurii sunt acrii. smile Asa faci si tu de invidie ca partidul din care faci parte nu e la conducerea orasului. Decat sa trancani degeaba mai bine ai postii si te-ai ruga; ca la cate pacate ai, nu cred ca Dumnezeu sa aiba timp macar sa le treaca in revista! Si...vezi ca nu exista cuvantul \'\'pesedist\'\'. Corect se scrie psd-ist, aces cuvant fiind o presc*rtare a denumirii unui membru a PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT! Mai studiaza! Esti varza si tu si ceilalti care scriu pe aici! Sunteti si voi niste lingai ai lui C. C. asa cum spuneti si despre altii. Pacat ca nimeni nu stie sa faca politica in interesul tuturor si primeaza interesul personal!!! Oricum, acest site arata ca inteligenta celor care scriu aici este sub medie! Iar cel ce v-a pus sa faceti asa ceva, este un om care nu isi merita nici pozitia in partid, nici respectul ca om.
privitor pe 19 Aprilie 2011, 07:04
#1
greierica
Domnule Grecu, de ce nu spui tot? In timpul meciului, arbitrul Cuclea, a fluierat de nenumarate ori, dar nimeni nu a luat in seama interventia lui. Intrebati de ce nu respecta fluieratul arbitrului, jucatorii au raspuns, ca nu si-au dat seama, credeau ca e vreun greieras ascuns prin iarba. Bine ca nu au jucat pe stadionul de langa gropan, ca sigur nu mai vedeau arbitrul, riscand sa calce pe el. Acolo iarba e mai mare. Vedeti, se spune ca suntem rai. Pai, asta trebuie sa faca viceprimarul unui oras care este in colaps? Prost, Cuclea, prost.....\nProst, dom\' primar............
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.