Groapa lui Mohanu, redivivus.

18 Aprilie 2011, 21:09 | 1366 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal

Ştim că oraşul este plin de gropi, unele mai mari, altele mai mici. Toate acestea sunt operele domnilor Dragnea şi Mohanu. E cam puţin să botezăm cu numele lui Mohanu doar una, însă aceasta groapă este una specială. Aproape de blocul G1, pe strada Praporgescu, exista un capac de canalizare care era prost aşezat. Atunci când treceau maşinile peste el, capacul se mișca şi îşi părăsea locaşul obişnuit. Pentru a aşeza definitiv capacul, primarul Mohanu a introdus o invenţie, demnă de un "mare" gospodar. Groapa a fost umplută cu nisip, astfel că acel capac a rămas la locul lui o perioadă destul de lungă de timp.

    Cum în această primăvară nisipul a mai scăzut,  acel capac buclucaş a început să joace pe asfalt. Cum nimeni din serviciile primăriei turnene nu s-a simţit obligat să intervină, capacul buclucaș a dispărut. Acum, în acel loc, pe o stradă-Praporgescu-foarte circulată,  există un real pericol pentru şoferi. Ne-am gândit ca, dacă aveţi ghinionul să treceţi cu maşina pe-acolo şi veţi avea defecţiuni la direcţie, să avem un nume pentru această groapă.

    Eugen Barbu, regretatul scriitor, a publicat un roman, intitulat chiar "Groapa", în care era vorba de "groapa lui Ouatu" din cartierul bucureştean Griviţa. Inspirați de acest roman, am crezut că este corect ca această gaură să poarte numele de "groapa lui Mohanu", individul care, de 15 ani, nu a făcut decât să distrugă tot ce era bun şi frumos în oraş.

    Ne-am bucura ca  Mohanu să treacă cu Renault-ul prin acea groapă, să putem spune că măcar a încercat s-o astupe.

    Domnule Mohanu, acea capcană din mijlocul străzii, trebuie să dispară. Aveţi la dispoziţie destui trepăduşi, care pot s-o umple. Veţi fi responsabil dacă se va produce vreun accident, pentru că sunteţi incompetent şi nesimţit. Aşteptăm, în cel mai scurt timp, o rezolvare a acestei probleme.



Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.