Accident mortal la Islaz. Un Iveco a trecut peste o bătrână.

18 Aprilie 2011, 20:29 | 2492 vizualizări | 19 comentarii
Car Universal

 Luni, la ora 13.00, a avut loc un accident  în comuna Islaz.  Accidentul a provocat moartea unei femei în vârstă, cercetările urmând să arate cine este vinovat.

Conducătorul auto, Slabu Mihai, aflat la volanul unei autoutilitare, marca Iveco, cu numărul de înmatriculare B-69-LJO,  în timp ce executa manevra de mers înapoi, pentru a întoarce, a lovit o bătrână, aceasta murind la locul accidentului. Din relatările unor martori, care au fost prezenţi la locul accidentului, bătrâna s-a urcat pe o grămadă de nisip pentru ca duba Iveco să poată întoarce, insa, din cauză că nisipul a fost umed, bătrâna a alunecat și a căzut sub roţile autoutilitarei, fiind strivită realmente. Femeia a decedat pe loc. 

Conducătorul auto a fost supus controlului cu alcooltestul, insa nu s-a depistat prezenţa alcoolului. În cauza s-a întocmit dosar penal.

Citeşte şi
Comentarii (19) Adaugă comentariu
Cineva pe 21 Iunie 2011, 17:25
#19
Pentru bebica
Bebica mai du-te si tu pe la scoala, nu stii nici sa scrii si ne faci pe noi analfabeti. Daca este asa de destept, ca si tine, colegul tau Mihai, nu ma mira ca a facut un astfel de accident. Iar legat de circulatul pe trotuare, cred ca nu stii sa citesti si de aia n-ai inteles ca accidentul s-a produs pe o ulita in sat unde NU EXISTA TROTUARE!
Martor pe 21 Iunie 2011, 17:15
#18
pt Anonim
\\\"Se poate intampla oricui sa omoare un om??? Ce justificare de om retardat este asta? Mai te si lauzi ca are \\\"atestate\\\" soferul asta.... Pai are atat de multe atestate( de idiotenie poate) incat nu este in stare sa conduca fara sa faca un accident (care mai e si mortal) pe o ulita de sat. De parca o hartie la mana valoreaza ceva, un idiot tot idiot ramane si cu 20 de hartii in mana luate pe spaga. Chiar daca baba era si senila, si oarba, si surda, si beata cum zici tu, trebuia sa o omoare? Pai eu zic in cazul asta sa te omoare si pe tine ca esti idiot, si ce mare chestie un idiot in minus pe pamant???\\\"Omorati idiotii si ticalosii, pe ei cu masinile, zdrobiti-le capul!\\\"
Anonim pe 22 Mai 2011, 11:13
#17
Vorbiti in necunostinta de cauza!
In primu rand as vrea sa le spun IDIOTILOR care condamna soferul ca baba avea toate calitatile uneia senile si pe langa astea mai era si oarba, surda, le mai avea si cu bautura!!! Am vazut mai sus ca se comenta pe baza carnetului luat pe spaga...categoriile soferului sunt pana in poza, n-aveti voi ani de scoala bai incompetentilor si necalificatilor cate atestate are el!!! Te uiti in oglinda dar cand dai capu\\\' spre cealalta, baba cade!!! cum plm sa fii vinovat aici???Si de dat cu spatele era vorba de 50 m...nici atat...asa ca nu mai comentati aiurea ca se poate intampla oricui!
bebica pe 09 Mai 2011, 21:28
#16
pentru colegu mihai
nu sunt ruda cu el analfabetilor dar voi sunteti niste dobitoci care nu stiti ce ie soferia nu il mai criticati ca boi nu ie un criminal dobitocilor batrina a alunecat```ce vina are el ca iera la munca .ca vroia sa castige un amarat de banut.ca muncea pentru familie si mai am o intrebare ce cautam noi soferi cu masinile pe strazi /ca daia sunt trotuare nu bai cretinilor bebica din turnu snake pa
gura pe 27 Aprilie 2011, 10:05
#15
sa plateasca
Soferul asta, Mihai, de baiat bun ce e, eu am auzit ca a mai avut si alte accidente inainte. Nu e prima data cand face un accident asa de grav. Si daca atunci nu a fost pedepsit, uite ce s-a intamplat acum.De data asta sa-i ia carnetul definitiv, sa nu mai aiba voie sa conduca niciodata si sa si plateasca pentru ca a omorat un om. E un criminal! Daca nu esti in stare sa conduci nu te urci la volan. Dar la noi in Romania, toti idiotii au primit carnet pe spaga. Acum sa plateasca, sa-l bage la pupuscarie, sa simta gravitatea faptei pe care a savarsit-o.\nSi peste un caine daca dai cu masina iti pare rau, dar sa treci cu rotile peste capul unui om???? Eu l-as intreba daca doarme linistit? Nu are cosmaruri noaptea? Dumnezeu o sa faca dreptate!
Martor pe 27 Aprilie 2011, 09:54
#14
Pentru Soare!
Sc*rsura esti tu analfabetule! Probabil esti ruda cu soferul de ii iei apararea. Zici ca era julita? Pai tu nu ai vazut-o bai prostule si te mai si bagi in seama. Uite aici cum s-a intamplat de fapt: http://www.adevarul.ro/locale/alexandria/Alexandria-_Batrana_calcata_pe_cap_de_o_autoutilitara_la_Islaz_0_466153476.html\nFemeia nu a alunecat ci a fost agatata de asa zisul asta \"sofer\" si trasa sub rotile masinii. Iar daca era julita cum zici tu nu murea pe loc!
Strong pe 27 Aprilie 2011, 08:22
#13
Sofer iresponsbil!
1)Soferul nu facea manevre de intoarcere! Se deplasa cu spatele pe aceea ulita unde nici nu avea loc sa faca manevre de intoarcere.\n2) Batrana a fost acrosata, calcata si strivita cu rotile de pe partea soferului!\n3) Unde se uita soferul cand executa manevra de mers cu spatele?\nSunt doar cateva elemente ce mie imi spun clar ca soferul a fost iresponsabil, este vinovat si asemenea exemplar nu merita sa circule pe drumuri. Merita sa circule la plimbarea de voie din penintenciar.
soare pe 26 Aprilie 2011, 16:30
#12
a
e de vina soferul ca baba a alunecat si poate mai era si un pic pilita.Soferul e nevinovat si nu-l mai acuzati pe nedrept,se poate intampla oricui,dar cel mai rau e ca vin sc*rsurile satului sa-si dea cu parerea si sa-l acuze si mai ales sa se dea drept moartori la accident.Rusine sa va fie!voi nu stiti nici cum sa mergeti pe drum cu droga cu magarul,si mai vorbiti,si tu d-le sau d-na martor mai zci ca a trecut cu rotile peste capul femeii,pai daca trecea peste capul ei,il facea una cu pamantul,si baba a fost doar julita la fata unde a lovit-o.pai o roata de iveco doar te juleste?nu mai vorbiti in necunostinta de cauza\n angry
Martor pe 26 Aprilie 2011, 15:16
#11
Justitia sa faca dreptate!
Ii doresc nenorocitului asta, care efectiv a trecut cu rotile masinii peste capul si pieptul femeii, sa putrezeasca in puscarie.O imagine de cosmar, sa vezi un om cu capul zdrobit!Un accident de neconceput!Pe o ulita din sat, unde nu este asfalt si nu exista nici trotuare, sa mergi cu masina cu asa viteza, si cu spatele, astfel incat sa nu observi un om si sa-l strivesti ca pe o foaie de hartie, trebuie sa fi fost beat sau nebun!!!La inchisoare cu el, astfel de oameni periculosi, nu trebuie lasati liberi printre noi!!!
jj pe 26 Aprilie 2011, 11:00
#10
mihai
era cuminte baiatu\' rolleyes
mirela pe 21 Aprilie 2011, 11:59
#9
e un super baiat
il cunosc pe mihai, am fost colegi de clasa, e un baiat de nota 10. Multa tarie sufletesca, \"tuturina\", te pup, mirela
bebica pe 20 Aprilie 2011, 21:36
#8
accidentul lui mihai
nu cred ca este vinovat nici nu lucreaza la fluturas dar il cunosc si este un super baiat pacat de ghinionul lui nu va buc*rati ca nu ie bine mai legistilor bebi din turnu pa
maruta pe 20 Aprilie 2011, 00:48
#7
pacat de amindoi
adevarat ca mergea in viteza prin sat,dar lumea noastra nu au invatat inca sa merga pe trotoar,la islaz se circula inca pe sosea ca asa sunt invatati,politia trebuie sa dea amenzi la cei ce nu circula regulamentar,nu conteza ca lucreaza la marian conteza ce sa intamplat,si putea sai apara un copil in fata cei ce nau copii nu se gandesc nici la ei. mahai imi pare rau dar esti putin vinovat,refer la vitaza si aierele tale din cap mai usurel frate cu masina prin sat sper de data asta sa nu fi tu vinovatul alta data mergi cat mai regulamentar\n\n
viteza pe 19 Aprilie 2011, 21:26
#6
gura
nu mihai e de vina asa ca nu mai comentati aiurea sprer sa vi se intimple si voua la astea de il discutati pe mihai . e un simplu acident si ise putea intimpla oricui .
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pe 19 Aprilie 2011, 12:40
#5
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sunt trotuare dar s-a intimplat pe ulita cum el este soferul de labutelii face ce vrea pina acum sper sa nu se mai intimple o asa tragedie
eeeeeeeeeeeee pe 19 Aprilie 2011, 12:37
#4
pascu
tu taci ca ai multe ascunse nu de prost le tii tu parte nimeni nu ia facut vinovati pe Mohanu si Dragnea
ddddddddddddddd pe 19 Aprilie 2011, 12:34
#3
dddddddd
Era de asteptat sa se intimple asa ceva de cind lucra cu pe o camion de butelii toata soseaua era a lui nu tinea cont de nimic cu o viteza increibila sper sa plateasca, nu numai alcoolul este de vina ci si viteza temerara sper sa plateasca si sa nu ramina asa dar cum lucreaza pentru marian fluturas scapa repede saraca batrinica dumnezeu so ierte si sa odihneasca in pace ¡¡¡¡¡¡
_ pe 19 Aprilie 2011, 01:20
#2
_
La Islaz sunt trotuare?
Pascu pe 18 Aprilie 2011, 23:48
#1
-
Pai duca mintea voastra, tot Mohanu si Dragnea sunt vinovati.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.