Incendiu devastator la o casă din comuna Liţa.

11 Martie 2011, 14:36 | 1.997 | 4
Car Universal

 Astăzi, cu puţin înainte de prânz, un groaznic incendiu a avut loc la o casă din comuna Liţa.  Deşi casa se află la Şosea, chiar lângă postul de Poliţie, focul a fost observat destul de târziu, astfel că pompierii au sosit când o parte arsese.

Focul a izbucnit în jurul orei 10.45, pompierii din Turnu-Măgurele sosind în câteva minute. Din fericire, au ars doar anexele locuinţei, partea principală a casei neavând distrugeri. Cauza incendiului a fost o neglijenţă. Se pare că o oală a fost lăsată nesupravecheata pe aragaz şi, din motive inca neelucidate, a luat foc furtunul care ducea la butelie. Focul s-a propagat cu repeziciune, întreaga zonă fiind invadată de un  fum negru şi gros.

Două maşini de pompieri, venite la distanţă de o oră una de alta, au reuşit să stingă incendiul, care se putea propaga foarte repede şi la alte case din zonă. Surse ne-au declarat că familia Ciobanu, proprietara casei, nu avea asigurarea obligatorie pentru locuinţe, asigurare care te despăgubeşte în caz de incendiu cu o sumă de până la 10 000 de euro. Acest incendiu este şi o învăţătură de minte pentru cetăţeni, să încheie asigurarea pentru locuinţe. Incendiul a fost stins într-o oră şi jumătate, pompierii turneni luptându-se  cu flăcările în tot acest timp.

4 comentarii Comentează

 • #4
  eu pe 23 Ianuarie 2012, 21:17
  da
  question
 • #3
  vick pe 13 Martie 2011, 22:44
  .....
  Pun pariu ca cel care a scris articolul nu are asigurare la casa sau apartamentul lui in caz ca poseda asa ceva!
 • #2
  localnic pe 12 Martie 2011, 16:09
  asigurare
  la astra de exemplu,la aceeasi bani ca la asigurarea obligatorie,e inclus si riscul la incendiu
 • #1
  marius pe 11 Martie 2011, 21:15
  Eroare!
  Asigurarea obligatorie pentru locuinte despagubeste doar in caz de cutremur, inundatii si alunecari de teren. Pentru incendiu nu despagubeste.
  Trebuie incheiata asigurare facultativa.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.