Primăria turneana face disponibilizări. Domnule Mohanu, vă e ruşine?

10 Martie 2011, 22:03 | 1538 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal

 

 Primăria turneana a hotărât să disponibilizeze 28 de angajaţi de la Calor Serv. Odată cu trecerea iernii, aceştia nu-şi mai justifică prezenţa într-un serviciu falimentar, care a fost distrus de incompetenţa celor care l-au condus. 

  Şefii şi pilele, vor rămâne să gestioneze ce au distrus, aceştia vor fi ocoliţi, pentru că sunt prea apropiaţi de primar. Dacă oraşul primea apă caldă, mai exista o şansa pentru ca cei disponibilizaţi să-şi păstreze locurile de muncă, dar primarul a avut "grijă" să scape de cei incomozi. Vinovatul pentru aceste disponibilizări este domnul primar, sub conducerea căruia sistemul centralizat de încălzire a fost distrus. Cei care pleacă ar trebui să fie conştienţi de acest lucru şi să nu accepte scuzele şi motivele primite de la dumnealui. Din sursele noastre, domnul Mohanu a găsit vinovatul în actualul Guvern.  

 În aceste zile, primăria a primit subvenţie de la Guvern, în valoare de 633.000 lei, fără să spună o vorbă la radio Teldrum, unde se aud numai ştiri despre sclavagism şi tot felul de populisme, marca PSD. Soarta angajaţilor din primărie este în mâna unui primar care se bazează pe subvenţii şi nu pe strategii eficiente, care să pună accent pe autofinanţare şi dezvoltare. Acesta este domnul primar, un incapabil care nu poate trăi decât din pomeni. Pe ce a pus mâna, a distrus. Nu este capabil să dezvolte o afacere şi să aducă câştig.  

 Angajaţii din primărie ar trebui să ştie că vinovaţii pentru falimentul serviciilor publice sunt cei doi, Dragnea şi Mohanu, care ne conduc din 1996. Bacul este alt exemplu de eficienţă, care funcţionează cu majorări de capital. Într-un oraş distrus, avem conducători bogaţi. Dacă ne convine, ar trebui să continuăm, dacă nu, să le arătăm unde este uşa şi să-i forţăm să plece, căci ei vor ţine cu dinţii să nu plece de la ciolan. 

 Domnule Mohanu, nota de plată va veni în 2012, atunci când turnenii vor vota pentru o politică transparenta în primăria turneana.  

 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Mery pe 14 Martie 2011, 07:09
#4
pt. "unul din primarie"
Stai linistit, tu ai dreptate . Daca s-ar produce schimbarea primarului si ar veni altcineva,primaria ar functiona foarte bine fara cateva persoane, (valetii lui Mohanu) care habar nu au de nevoile urbei . Hai sa spun cateva nume: Roventa, Corina Petrescu, nevasta lui Alan, secretarele (3 bucati), Badita- mare administrator public(?),Cezarina Barsasteanu si prietena ei de la casierie (Cornelia),Popescu - pensionar, cel care face salariile, desi serviciul Contabilitate are destui angajati, etc. De fapt acestia nu-si au rostul . Restul angajatilor, de ce sa se teama ? Pentru ca ei nu au bagat mana in buzunarul nimanui. Sa plateasca numai cine a facut greseli cu buna stiinta.
unul din primarie pe 11 Martie 2011, 12:02
#3
pt autorul articolului
Asa este. De ceva vreme, MOHANU ne tot minte si ne ameninta, ca, daca nu tinem cu el,ca sa mai iasa iar primar, cel care va veni ne va da afara. Aiurea - n tramvai !Minciunile lui specifice. Ce sa aiba cineva cu bietii angajati din primarie, care se chinuie cu 6 milioane pe luna? Sa plece el, ca si-a facut plinul, de se poate stabili in orice tara. Poate-l ia Dragnea si pleaca amandoi in Brazilia. Unde n-ar da norocul asta peste noi .
boby pe 11 Martie 2011, 11:34
#2
PT CATEI
SI SPONSORUL ALAN, PUINCURISTUL LUI MOHANU, CHIAR SI BELU VALERIU AR PUTEA FACE DONATIE. MAMA LOR DE JAV**E!!!
M.G. pe 11 Martie 2011, 10:05
#1
SPONSORIZARE
As dori sa o intreb pe doamna Tatiana,ar putea sa sponsorizeze si ea SAGO, ca sa nu mai disponibilizeze din amaratii aia de muncitori? Sau nu i-a mai ramas nimic dupa ce a sponsorizat PSD-ul lui Dragnea ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.