Dragnea: nu ne afecteaza ca D.Voiculescu a fost turnator al securitatii! Bravo, domnule Dragnea!

10 Martie 2011, 15:18 | 1649 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal

 

O ştire a agenţiei de presă Hotnews a prezentat un fapt pe care toată lumea îl ştia: Dan Voiculescu, patronul Antenelor, a fost colaborator al securităţii. 

Curtea Supremă a respins, joi, recursul formulat de preşedintele fondator al Partidului Consevator, Dan Voiculescu, împotriva deciziei prin care Consiliul Naţional de Studiere a Arhivelor Securităţii (CNSAS) i-a dat verdict de colaborare cu fosta Securitate. Decizia este definitivă şi irevocabilă. Potrivit CNSAS, Voiculescu (senator, vicepreşedinte al Senatului) a fost recrutat ca informator de Securitate comunistă, în februarie 1970, primind numele conspirativ "Mircea".

 Acesta "a relatat verbal despre contactele şi schimburile de pachete între sportivi români şi cei străini, cu prilejul campionatelor de box din 1969, despre schimburile de valută" şi apoi, în Republica Socialistă Cehoslovacă, unde a însoţit ca translator echipele româneşti de hochei pe gheaţă. De asemenea, în 1973 a fost recrutat în reţeaua Direcţia a III-a unde i s-a dat numele de cod "Felix" şi timp de doi ani a dat o serie de note informative despre colegi, rude plecate în străinătate şi cetăţeni străini cu care a avut contact. 

Această situaţie nu va afecta USL, a declarat Dragnea. E şi normal, cum putea să declare altceva. Păi mai pupa dumnealui laude la antenele mogulului? Cum mai pot să contrazică membrii USL faptul că acea uniune  este una de turnători şi securişti? Probabil că Dragnea este chiar mândru că are coleg un turnător al securităţii, pentru că mulţi prieteni de-ai dumnealui sunt foşti securişti sau miliţieni.

 Interesant este faptul că Dragnea îi urează succes turnătorului Voiculescu la CEDO, unde "varanul" va contesta decizia CNSAS. 

Pentru că nu are bani să cumpere timp de "antenă" la televiziuni, Dragnea a început să-l linguşească pe Voiculescu, în speranţa că asemenea atitudine îi va aduce invitaţii la "antenele mogulesti". 

 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
doina pe 11 Martie 2011, 11:38
#4
gunoaie
Pai la cit de disperat este sa ajunga la putere,s-ar alia si cu dracu,nu doar cu imputitul ala de turnator .Inca o data,se comfirma faptul ca ne considera prosti,ne sfideaza si este sigur pe el .Acest om poate fii dat la o parte,numai prin vointa teleormanenilor de a scapa de ciuma rosie de comunisti si de turnatori
Ulysse pe 11 Martie 2011, 10:10
#3
pt TRR
Cred ca Dragnea nu mai e sanatos la cap, daca face asemenea declaratii. Sau, n-o fi fost niciodata. El ii ia in continuare apararea lui Voiculescu si acum, cand decizia de colaborare cu sec*ritatea este definitiva. Dar, de fapt, si el face parte din tagma asta. Copil de militian fiind, poate o fi pus si el in aplicare practicile astea. Auzi, ce chestie, domnule ! Sa-i ureze lui Felix succes in contestarea deciziilor ! Vedeti ce gandire proasta are Dragnea? De asta am ajuns cel mai sarac judet, ca suntem condusi de gandirea lui.
TRR pe 11 Martie 2011, 00:43
#2
hotii si mincinosii se unesc si se acopera
Cine sa-i mai creada ? Nu se vede cat rau au facut acesti,,oameni,,semenilor lor. Cata fatarnicie,cat tupeu la criminalii astia ! Sunt bogati,sunt fericiti in lumea in care traiesc si NICIODATA dar NICIODATA nu se vor gandi la noi,la voi.Pentru ei,acum,nu conteaza decat siguranta lor,a familiilor lor,si a averilor pe care in mod sigur le-au facut intr-un mod ILICIT.Sunt uniti,sunt complici,sunt mai hotarati ca niciodata in lupta pe cate o poarta,pentru mentinerea in viata a MAFIEI si a modului in care se face politica in ROMANIA.Daca va plac aceste personaje,votati-i !
ray pe 11 Martie 2011, 00:28
#1
pentru je**si
pai halalelelor voi astea j**urile de la pesede ce ati facut si orbu ala la fel cit mai vreti sa furati ca ati furat destul sa va loati luminari si tamiie la tot neamu caci alta lume moare de foame
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.