Greierii Mohanu, Alan, Prună şi Gadea au ieşit de la iernat.

09 Martie 2011, 22:26 | 1785 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal

 Ziua de 8 Martie, sărbătoarea tuturor femeilor, a scos în stradă greierii de la primărie. După ce toată iarna au stat la hibernare, refuzând să iasă în faţa oamenilor şi să explice de ce trebuie să tremure de frig în apartamente, Mohanu şi compania au ieşit pe stradă încercând să-şi dreagă imaginea. Acesta a fost primul contact cu turnenii după o iarnă grea, în care cei mai mulţi au îngheţat în case.

 Cu flori şi urări adresate femeilor, vor să facă uitate corupţia şi incompetenţa care au pus stăpânire pe primărie şi oraş. Dacă nu era această sărbătoare, mai amânau primul contact cu locuitorii, deoarece încă este frig şi nu este momentul potrivit să promiţi fel şi fel de investitori chinezi sau nu ştiu ce minciuni fabricate în "laboratoarele" primăriei.

 În această iarnă, domnul Mohanu, nu a mai apărut la radio, a avut câteva ieşiri prin oraş şi una, chiar, la biserica din cartierul Odaia, unde a promis vârstnicilor prezenţi la slujbă că le va asfalta drumul spre cimitir.  Această "realizare" era de mult aşteptată, în cartier fiind tratată ca ultima dorinţă a votanţilor tradiţionali ai domnului Mohanu. Numai cei vârstnici mai cred în buna-cuviinţă a actualului primar şi doar aceştia mai pot fi păcăliţi.

 Revenind la prima apariţie oficială în public, odată cu venirea primăverii greierii din primărie vor începe să cânte, iarăşi, tot felul de promisiuni pe care nu  le vor respecta. Acest desant scos în stradă de primar arată dorinţa acestora de a fi iertaţi pentru faptul că nu pot să ne ofere decât căldură sufletească prefăcută, care le asigură doar dumnealor un trai decent.

 Impreuna cu cativa greierasi (subalterni), printre care domnii Alan, Pruna si Gadea, actualul primar a colindat prin oras oferind cate o floare femeilor. Cu o floare nu se face primavara, greierilor tupeisti, la fel cum turnenii nu se hranesc cu promisiunile dumneavoastra. Turnenii nu mai pot fi păcăliţi de şmecheriile acestor greieri incompetenţi. 
 
 
 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
GHEORGHE pe 13 Martie 2011, 20:42
#5
Anti Primar
Pai nu trebuie sa faca si el ceva?\nE un domn adevarat Naica asta.\nOf ma ce grija le poarta el femeilor.\nSa mearga si la cimitir unde sunt ingropate femei, sa le dea cate o floare (ca fantana a facut prin bunavointa lui ),ca o sa il voteze si acelea la urmatoarele alegeri. GARANTEZ.\nBA NAE BA, TU NU VEZI CA ESTI PENIBIL. Umblii cu pruna pe strada. Stie sa CITEASCA sau sa SCRIE ? smile)
SOV pe 10 Martie 2011, 22:24
#4
pt sdg
Ai vazut cu cine v-ati bagat in alianta? Cu Felix,sau, ma rog Mircea Voiculescu. Toate posturile de televiziune au anuntat ca decizia de colaborare cu sec*ritatea ramane defintiva. Numai \"Antenele\" s-au facut ca nu stiu nimic. De ce oare? Poate ne spune Anonescu, sau, poate ne spune si Ponta.
banicioara pe 10 Martie 2011, 11:05
#3
fraieri
Nu, tu esti fraier si pui botul la ce cacao va da Dragnea, a avut dreptate cind a spus ca aveti creerii spalati, eu cred ca nu aveti deloc creeri, ca daca aveati ii puneati la contributie si vedeati si voi cum isi bate asta joc de tot judetul, el cu proxenetii aia de Banicioiu si Negoita. Pentru un prost si un comunist ca tine sufera un judet intreg.
VANTU pe 10 Martie 2011, 10:12
#2
Suntem pregatiti
Nuuuu, o sa alegem USL, tot ininte cu Iliescu, cu Nastase, cu Hrebenciuc, cu Dragnea. Apropos, daca mai ia Mohanu inca un mandat(ha,ha,ha), se fac 20 de ani de cand conduce orasul. Ce vreti, ca la sfarsitul celui de-al cincelea mandat(cam cat a stat si CEAUSESCU), orasul Turnu Magurele sa arate ca CERNOBILUL? AJUNGEEE, si nu o spun numai eu !
sdg pe 10 Martie 2011, 08:20
#1
if
si credeti ca vom pune botul la ce spuneti voi pdl!?! Ca o sa va votam pe voi!?! Va inselati!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.