EXCLUSIV: Parada modei organizată de SC Manufactura SRL - evenimentul primăverii în Turnu-Măgurele

09 Martie 2011, 21:51 | 5203 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal

Seara de  8 Martie a fost una de neuitat pentru multe femei din Turnu-Măgurele. Un eveniment inedit a avut loc la restaurantul Unicom din oraş, o paradă a modei şi o petrecere organizate de cunoscuta fabrica de confecţii SC Manufactura SRL Turnu-Măgurele.

 Parada modei, prezentată de 6 manechine din Bucureşti şi 3 manechine ale fabricii din Turnu-Măgurele, a făcut deliciul publicului, în majoritate, feminin. Unul dintre acționari și totodată administratorul firmei, domnul M.Nazzareno, a fost sufletul petrecerii. Parada de modă a fost un succes, multe dintre hainele prezentate, cu stil, de modele, fiind de nivel international.Tombola, organizata pentru cele peste 300 de angajate ale fabricii, avand ca premiu intai o plasma tv, a facut sa creasca adrenalina in restaurant.

 Angajatele firmei au recunoscut că domnul Nazzareno nu face distincţie între marfa livrată la extern şi marfa livrată în magazinele proprii. Ba, din contra, dumnealui este mai exigent, în privinţa calităţii, cu produsele fabricate sub marca Grizley, marca întreprinderii turnene. Magazinul de lângă SC Manufactura este unul foarte vizitat, multe femei din oraş îşi înnoiesc garderoba cu produsele fabricii turnene. 

La eveniment au participat, pe lângă cele 300 de angajate ale fabricii (petrecerea fiind organizată de fapt pentru ele), şi oficialități ale orașului și, chiar, judeţului. Chiar dacă prefectul T.Niţulescu nu a venit, a trimis un reprezentat, doamna Rodica Tatu. Au participat şi cei doi viitori concurenți la funcția de primar al municipiului Turnu-Măgurele, domnii Claudiu Crăcea şi Nicolae Mohanu. Petrecerea, asezonată cu un meniu excelent şi muzică de petrecere, a ţinut până după miezul nopții.

 Mulţumim SC Manufactura, domnului M. Nazzareno, doamnelor Emilia Bimbaşa şi Simona Voicu, pentru această sărbătoare a Femeii, eveniment de referinţă în oraşul nostru. O mare bilă neagră pentru primăria turneana, care n-a fost în stare să organizeze un eveniment similar pentru femeile oraşului în cei 15 ani de când o conduce actualul primar.

 Iată fotografii de la acesta sărbătoare a Femeii,  singura organizată de vreo fabrică de confecţii din oraş (deşi sunt câteva, cu majoritatea angajaţilor femei). Felicitări SC Manufactura SRL! 

 

 CLICK PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI DE LA ACEASTA PARADA

 

Parada Turnu Magurele Parada Turnu Magurele Parada Turnu Magurele

 

 CLICK PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI DE LA ACEASTA PARADA



Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
JUST ME pe 19 Martie 2011, 15:33
#5
scarbos
da Nazareno e un scarbos,chiar se poarta foarte urat cu muncitoarele ca sa nu zic ca le si injura si multe alte cuvinte urate....acum se faleste ca vai ce a facut el nu a facut nimeni.....tot pe banii la amaratele alea a facut petrecerea....daca nu ar scoate ele productie de unde ar avea bani????mie scarba de astfel de oameni,SINCER
angels pe 11 Martie 2011, 19:44
#4
merci
anonim,iti multumesc ca ai deschis comentariu.\nse vede ca te rode ceva.\niti urez sa fi sanatos
sau lasa pe 10 Martie 2011, 23:04
#3
pt anonim
ramai anonim, asa nu va stii nimeni ce suflet negru ai...varsa-ti veninul cu alta ocazie, sau in alta parte!\ncate alte firme din turnu au mai facut asta?\nenumera tu...\n\n
cristina pe 10 Martie 2011, 19:21
#2
foarte frumos
Am vazut fotografiile de la spectacol, foarte frumoase.\nMi-au placut foarte mult hainele, sper sa aduca si in magazinul din Turnu.
anonim pe 10 Martie 2011, 18:59
#1
misto petrecere
ce sa zik e frumoasa petrecerea knd e pe bani altuia,toata lumea il lauda k e bun si darnik dar el este un adevarat caine la suflet\nisi bate joc de toate muncitoarele de la fabrica si spune ca o duk bine angajatele ;-u
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.