Bacul mănâncă banii teleormanenilor.

07 Februarie 2011, 19:53 | 1796 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal

SC "Eurobac" SRL Turnu-Măgurele, adică bacul Tr.Magurele-Nikopole, merge în pierdere încă de când a fost pus în funcţiune. Directoarea bacului, "celebra revoluţionară" şi "prietenă " a primarului, Eli Iagăr, dovedeşte o incompetenţă crasă. S-au născut anecdote în ceea ce priveşte "inteligenta" dumneaei. 

Se spune că, dornică să facă reclamă bacului, a trimis la Bechet doi indivizi care să spună şoferilor despre bacul de la Turnu. Trimisii au făcut acest lucru chiar în incinta bacului Bechet - Vidin, astfel că cei de-acolo i-au luat la şuturi pe trimişii directoarei bacului tunean. Eli Iagăr primeşte un salariu de peste 50 de milioane de lei vechi pe lună dar bacul are nevoie de bani de la CL Turnu-Măgurele şi de la CJ Teleorman.

Cum primarul Mohanu o are la inimă pe domnişoara Iagar, nu e nicio problemă ca bacul să primească bani de la CL Tr.Măgurele. Ultima aşa-zisă  majorare de capital a avut loc în luna noiembrie, când CL Tr.Măgurele a mai aruncat peste 600 de milioane de lei vechi  în gaura numită SC Eurobac. Cum banii nu ajung, iată că şi Dragnea, abia întors din Brazilia, a convocat o şedinţa a CJ Teleorman pentru ca bacul şi domnişoara Iagăr implicit, să primească o altă sumă de bani. Am încercat să găsim un  raport financiar privind activitatea bacului însă nu există aşa ceva.

Domnişoara Iagăr, ocupată cu "revoluţia", a reuşit să ducă bacul pe marginea prăpastiei. Dacă această conducere a bacului va fi menţinută, sume uriaşe din banul public se vor duce pe apa Sâmbetei. E interesant cum dintre toate proiectele care necesită finanţare, Dragnea a ales, în primul rând, bacul. Pomparea de bani publici într-un proiect manageriat jalnic de o individă care nu a condus decât maşini primite de la  primar,  este o formă de risipă şi de batatie de joc la adresa contribuabilului.

Mai bine rămânea Dragnea în Brazilia, să-i fericească pe cei de-acolo cu "strategia" sa, decât să vină în Teleorman pentru vanatori şi cheltuire aiurea a banilor publici. 

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.