Brazilia - a doua ţară pentru L.Dragnea

07 Februarie 2011, 19:10 | 1474 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal

Brazilia a devenit, pentru L.Dragnea, a două ţară ca importanţă. Aici îşi petrece aproape două luni pe an. De ce tocmai în Brazilia? Aceasta este întrebarea care se pune la auzul destinaţiei alese de Dragnea.

Într-adevăr, Brazilia este o ţară interesantă şi frumoasă, dar nu este o alegere frecventă printre românii cu bani. L.Dragnea merge în Brazilia împreună cu Radu Mazăre şi cu mulţi alţi prieteni. Din "delegaţiile" care merg peste ocean fac parte mulţi teleormăneni, care mai vorbesc şi ei despre averea jupânului din această ţară îndepărtată şi despre chefurile, cu fetiţe, de acolo. L.Dragnea, conform zvonurilor, ar deţine o vilă şi un apartament împreună cu Radu Mazăre. Cei doi îşi fac concediile în Brazilia de mulţi ani fără să "transpire" ceva despre proprietăţile imobiliare pe care le deţin, însă era imposibil ca prietenii, numeroşi, care merg cu ei să nu se laude şi să vorbească când vin din paradisul brazilian.

Conform spuselor laudarosilor, chefurile se ţin lanţ şi băutura curge în valuri fără nicio stricteţe. Domnul Dragnea se distrează ca un adevărat big boss şi îşi desfată sufletul cu tot felul de bunătăţuri. Acolo îşi poate face de cap, este prea departe de ţară pentru a se afla nivelul decadenţei în care petrece vacanţele. Un politician, al cărui discurs este dominat de populism, îşi permite să cheltuiască sume exorbitante. Teleormanul este cel mai sărac judeţ din ţară, iar şeful are bani dă-i întoarce cu furca. De unde? Singura sursă de bani sunt cei publici, pe care îi direcţionează către firmele protejate. În concluzie, se distrează cu banii noştri. Nu că ar fi capabil de a aduce bunăstare teleormanenilor şi nu vrea, nu ştie. În jurul lui Dragnea sunt numai firme care câştigă licitaţiile făcute de CJ. Dacă nu ar face afaceri cu statul, firmele pesediste nu ar rezista pe piaţă.

Numai un parvenit poate să meargă două luni, pe an, în Brazilia. Depinde numai de teleormăneni dacă mai doresc să fie minţiţi de un politician care îşi urmăreşte numai interesul propriu.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
CON pe 08 Februarie 2011, 09:36
#1
Schimbare
De unde bani? De la noi, de la voi, de la ei, in general de la toti prostii care inca mai accepta mita electorala a PSD si care nu inteleg ca vremea lor a trecut si lumea se mai schimba. Veti spune ca si altii fac la fel. Legea sa fie aplicata egal pentru toti cei care fac astfel de campanii electorale.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.