Ce consecinţe va avea pentru Turnu-Măgurele alianţa USL?

06 Februarie 2011, 14:39 | 1758 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal

 

După cum se ştie, sâmbătă a fost semnat protocolul privind înfiinţarea alianţei numită pompos Uniunea Social-Liberală. În protocol semnat de cei doi şefi de formaţiuni, Ponta şi Antonescu, s-a stabilit împărţirea posturilor în administrația locală şi în cea naţională. Împărțirea ciolanului se va face pe principiul parităţii, fiecare formaţiune  numind candidaţi în funcție de sondajele de opinie. Dacă în alte judeţe lucrurile sunt simple, în Teleorman sunt destul de complicate.

 Dacă se vor lua în considerare sondajele de opinie, în majoritatea localităţilor din judeţ liberalii vor trebui să susţină candidaţii lui Dragnea şi să spere la obţinerea câtorva posturi de viceprimari şi consilieri locali. Cei care l-au criticat pe Dragnea, în speţă primarii liberali, vor trebui să susţină oameni numiţi de acesta, fără putinţă de împotrivire.

 Perceput ca un judeţ "roşu", Teleormanul va deveni aproape o feudă a lui Dragnea.

 În Turnu-Măgurele situaţia a devenit limpede. Liberalii lui L.Neagu vor trebui să-l susţină pe actualul primar, N.Mohanu, deşi în CL Turnu-Măgurele l-au criticat de multe ori. Nu ştim cum se vor împăca liberalii din oraş cu faptul că trebuie să susţină şi să facă propagandă unui individ cu care se aveau, până de curând, la cuţite. Cum vor reuşi să-l spele de toate păcatele şi să-l prezinte alegătorilor liberali ca fiind soluţia cea mai bună pentru oraş?

 Oricum, liberalii vor trebui să răspundă, în solidar cu Mohanu, de ce în această iarnă, pentru prima oară după decembrie 89, în Turnu-Măgurele jumătate din asociaţiile de locatari nu au avut căldură. Dacă un primar nu poate asigura măcar acest lucru, atunci nu are ce căuta în fruntea urbei. Ne aşteptăm la scântei în această alianţă, pentru că sunt prea multe persoane şi prea puține posturi pentru ele. 

Aşteptăm în CL Turnu-Măgurele să înceapă să se împartă şi liberalilor o parte din posturile din administraţia locală, fapt ce va nemulţumi pe cei care l-au ajutat pe Mohanu.   

 

 

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
sile pe 10 Februarie 2011, 13:46
#12
pt gigi
La Draganesti -Olt, Mohanu a investit in vila ginerelui sau. Sa nu inteleaga cineva, ca Mohanu a devenit investitor. Nuuuuuuuu ! El este de fapt, un demolator.\n
gigi pe 10 Februarie 2011, 11:02
#11
pt ce conteaza
Cracea a investit in Turnu Magurele nu la Draganesti Olt ca Mohanu sau ca Dragnea in Brazilia si in Buc*resti.Are 20-30 de angajati,care muncest,nu trandavesc ca tine.
Primarul pe 09 Februarie 2011, 14:27
#10
pt dana f
Iliescu si psd ne-au mancat viitorul.\n \"Nu ne vindem tara\",minerii,pomenile electorale ce ascundeau jaful national.\n Unde sunt banii din privatizar?Praduitori de tara,asta sunteti, mafiotilor!\n Poporul asta sarac si prost va tine de 8 ani in opozitie, si acolo o sa ramaneti.
dana.f pe 08 Februarie 2011, 23:15
#9
jos basescu
sa scapam d basescu ca ne-a saracit d tot. nu mai stim ce ne asteapta ne asteptam la ce e mai rau. ne baga in pamant asta.
lily pe 08 Februarie 2011, 19:32
#8
pt. ce conteaza
Nu, la Dragnea . Ai vazut tu sa angajeze Dragnea pe cineva, in afara de neamuri ?\nIsi ia numai valeti, care nu au voie sa deschida gura .
ce conteaza pe 08 Februarie 2011, 18:09
#7
bine
are dreptate adrian pt stanley bet la ce privat poti lucra la tr mag ? la cracea?
c.t pe 07 Februarie 2011, 19:34
#6
pt Adrian
He, he, draga Adriane...........\nPai daca stai la mana lui Mohanu,inseamna ca nu esti bun de nimic !\nAstepti para malaiata ? Pune mana si munceste !\n
Stanley Bet pe 07 Februarie 2011, 17:40
#5
pt. Adrian
Lucrezi cumva la Primarie ?\nEsti bugetar ?\nDaca nu iti convine salariul de bugetar de ce nu te angajezi in mediul privat ?
Primarul pe 07 Februarie 2011, 15:46
#4
pt Adrian
Urmeaza...15% in plus la salariile bugetarilor,marirea pensiilor pentru pensionarii din grupa I si grupa II de munca(in medie 90 ron).NE REVENIM SPRE CIUDA VOASTRA!
ANONIM pe 07 Februarie 2011, 13:00
#3
usl
l.neagu este un liberal vechi,toata stima pt.el cred ca nu este un pupinc*rescu.La alegeri vom vedea,mos NAEpoate vrea sa-i ducem la muzeu si sa ne inchinam ca la sfintele moaste
adrian pe 07 Februarie 2011, 12:44
#2
jos base
orice alianta este buna atata timp cat scapa tara de basescu.\noricat au fost altii de corupti sau hoti,dar nu ne-au taiat salariile si pensiile ca basescu,boc,udrea &co; din pdl.\nromanul nu mai poate fi mintit cu lupta impotriva coruptiei si a hotiei .\nbasescu si pdl ne-au bagat mana in buzunare si ne-au luat din salariu,din pensie--ne-au taiat alocatiile la copii,ne-au marit tva.\ncine stie ce o mai urma!\nsigur nici ei nu stiu,pentru ca actioneaza haotic.\ntot ce vor este sa taie,sa ne lase mai saraci.\njos basescu si pdl
x man pe 07 Februarie 2011, 07:08
#1
beliti bine ochii!!!
mai oameni buni,voi chiar credeti ca adunatura asta de haidamaci VREA BINELE TARII?daca va uitati bine la tv,toti umflatii aia cu burtile pana la gat,chiar credeti ca le pasa de altcineva decat de ei??? e a patra alianta care a dus tara de rapa\n[fsn cdr da] RUSINE PSD PT HALUL IN CARE AI AJUNS SA FACI ALIANTE!!!ESTE CA VA E FRICA DE BASESCU? BASE NU MAI ARE NIMIC DE PIERDUT,INSA VOI DA! nu simpatizez pdl-ul nu am inteles niciodata politica lor,dar,santaj mai mare ca la psd,asupra oamenilor din firmele controlate de ei poate doar in corea de nord mai gasim!\n]
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.