Accident rutier în comuna Liţa. Un Fiat a accidentat un biciclist.

24 Decembrie 2010, 22:38 | 2.099 | 5
Car Universal

Vineri 24 decembrie,  în jurul orei 15.30, la intrarea în comuna Liţa, a avut loc un accident  rutier destul de grav, un biciclist fiind accidentat de un autoturism Fiat.

Ion Tudosoiu, din Turnu-Măgurele, un bătrân de peste 70 de ani,  se ducea  pe bicicletă la o rudă. Ajungând  la strada unde trebuia să vireze la stânga, a fost lovit de un Fiat, de culoare albastra, cu numărul de înmatriculare DB-58-BIB, condus de un tânăr. Bătrânul a fost lovit şi proiectat pe asfalt, cu răni la membre şi la cap.  Salvarea şi Poliţia au venit imediat, Ion Tudosoiu fiind conştient atunci când a fost urcat în salvare, după spusele martorilor oculari. În Fiat se aflau patru tineri, doi băieţi şi două fete.

Ion Tudosoiu este tatăl lui Picu Tudosoiu, cel care deţine service-ul auto de lângă fostul PECO. Reamintim că şi Picu Tudosoiu a avut un groaznic accident acum câţiva ani, când a făcut praf un BMW şi a stat câteva luni în spital. Ion Tudosoiu, victima accidentului din Liţa, a fost transportat urgent la spital.

Cauza accidentului rămâne să fie stabilită de organele abilitate, existând două versiuni: fie bătrânul nu s-a asigurat când a virat stânga, fie că şoferul Fiatului a avut viteză şi l-a accidentat din culpă pe bătrân. În această seară de Crăciun,  numai de un asemenea necaz să nu ai parte.

5 comentarii Comentează

 • #5
  Alexandru Mihai pe 26 Decembrie 2010, 10:08
  Covei e varamiu :))
  La fel face si varamiu se da mare k e masa judecatoare si unchiso proc*ror prin craiova...smecher baiatu...si pe deasupra si capul retelei din craiova care falsifica carduri si multe altele...participa la c*rse de masini ilegale Iustinel Covei :D
 • #4
  gheo pe 25 Decembrie 2010, 17:58
  judecatoarea
  fiul judecatoarei sasi mai bage mintile-n cap,face abuz ca e mama tare si mare si este tare-n gura,sau face ca cea de la craiova?
 • #3
  matei andrei pe 25 Decembrie 2010, 14:29
  peco
  mi-a taiat urechile, mainile,capul...paqna si ****** intereseazate mai bine cum a fost..nu vorbi din necunostintaq de cauza!! tongue rolleye
 • #2
  anonim pe 25 Decembrie 2010, 13:34
  Matei Andrei batut la peco
  Tu asta cu siteul mai afla si tu ce se intampla noaptea pe la peco smile)smile) fiul doamnei judecatoare batut rau de tot si cu urechile taiate....mai multe afla si tu wink si cu accidentul asta tanarul sofer mai era si incepator a avut viteza considerabila...etc
 • #1
  ciocan pe 25 Decembrie 2010, 13:23
  si bunicu lu picu tudosoiu
  tatal lui ION TUDOSOIU,bunicu lui PICU care era sef de atelaj la ceap cetatea a produs un acident pe acelasi traseu, a intrat in coliziune cu niku mataura care se ducea calare pe magar la ceape cetatea sa il puna presedinte de ceap

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.