De sărbători, vom avea căldură, domnule primar?

23 Decembrie 2010, 23:36 | 1453 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal

 Sărbătorile de iarnă sunt tot mai triste în Turnu-Măgurele. Administraţia locală nu face nimic pentru ca oraşul să primescă o rază de speranţă pentru viitor. Jumătate din asociaţiile de locatari din oraş nu primesc căldură, lucru care nu s-a întâmplat niciodată până acum. Este o "realizare " notabilă a domnului Mohanu, cel care a devenit primar acum  15 ani, când nu erau probleme cu căldura. Atunci, combinatul chimic furniza agent termic iar în oraş toţii locatarii aveau căldură. Am trăit să vedem şi aceasta premieră, turneni fără căldură, situaţie pentru care Mohanu ar trebui să între în pământ de ruşine.

 Se aude un zvon prin oraş, precum că de sărbători se va da căldură în tot oraşul.  Nu mai credem în zvonuri, deşi Moş Crăciun poate că există. Primarul ne oferă căldură sufletească, pentru ca agent termic nu vrea să ofere. S-au construit centrale termice pe gaz metan, centrale care au devenit, din an în an, nerentabile, din cauză că mulţi cetăţeni se debranşează de la sistemul centralizat de căldură. Banii. aruncaţi de Primărie pentru construcţia acestor centrale, puteau fi folosiţi pentru altceva. 

 Căldura de la combinat se elimină în aer iar noi îngheţăm în apartamente. Nu l-aţi dorit pe Ioan Niculae în oraş, aţi crezut că, dacă n-o să mai luaţi căldură de la combinat, o să-l faceţi să plece? Din cauza dumitale, domnule primar, turnenii tremură în apartamente şi se gândesc cu groază la frigul iernii. Cine este vinovat, domnule Mohanu? Nu cumva administraţia locală, incapabilă şi coruptă? Mai doriţi, aşa aţi declarat, încă un mandat la Primărie. Pentru ce, domnule Mohanu,  să ajungem să trăim că-n Ice Age? E timpul să vă recunosteti incapacitatea de a conduce oraşul şi să lăsaţi locul altora.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
GIGI pe 24 Decembrie 2010, 18:48
#5
petreceri cit cuprinde........
Adevarul este ca orasul asta,a avut parte sa fie condus,numai de neispraviti.Specimenul asta de ELY MOHANU a adunat pe linga el toate sc*rsurile orasului.NECEA,BELU,PRUNA,VLADUTU,IAGAR,SIMIONESCU,,,lingai, unii cu 8 clase si consilieri gen NECEA&PRUNA;,un strungar si un acar! CUM SA MEARGA ORASUL SPRE BINE???
a pe 24 Decembrie 2010, 11:44
#4
!?!
Cine face datorii sa si le plateasca, eu stiu ca sunt datorii f. f. mari, cine credeti ca e vinovat pt. ele? Nu astept pe nimeni sa vina sa imi plateasca datoriile. Degeaba invinuiti primarul, fiecare trebuie sa plateasca, nu a stat el la mine in casa pt. ca sa am pretentia sa plateasca. Aveti o logica de 2 lei. Imi pare rau!
iliuta pe 24 Decembrie 2010, 08:56
#3
ce primar gospodar avem
ce primar ! o mizerie de om ! el are caldura de la d-ra ely.haideti fratilor sa terminam odata cu haimanalele astea ! nu avem caldura, nu avem apa calda, suntem ca in evul mediu ! am fost destul batjocoriti de mohanu si muclea-cuclea cum l-o mai chema si p-asta timp de 15 ani ! la ora actuala suntem cel mai prapadit oras din judet, si poate chiar din tara ! jos mohanu ! jos muclea ! jos cu toti lingaii din primarie ! mohanule, dute pimar la seaca, acolo esti mai aproape de conacul tau de la dunare ! dute si nu mai veni prin orasul asta ca l-ai dus de rapa !
cracanel pe 24 Decembrie 2010, 06:45
#2
...vine vara..
Corect articolul si intrebarile cuprinse in ultima parte a sa sunt firesti,normale,logice...numai ca...surpriza-nu vei primi raspuns.Ai fost surprins?Te asteptai sa-ti raspunda cineva?Administratia locala este muta(ok,ai dreptate,...uneori si surda,oarba,etc).UFFFF......acum realizez si eu cate defecte are !!!Mai bine ne rugam la Mos Craciun sa vina vara,sa vezi ce cald o sa fie in august...mmmmmmmm deja simt valul de caldura,scuzati-ma merg sa deschid fereastra.
odfjdgo[n pe 24 Decembrie 2010, 03:20
#1
Frig si la vara cald !
Si cui ma, lu\' Cracea ? Vai de mama voastra !!! Daca vine la conducerea orasului,unul ca Burghiu sau surda de nevastasa,ma mut in Bulgaria.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.