Mohanu, salariu de 1 miliard pe an, organizează un Revelion foarte scump

23 Decembrie 2010, 22:52 | 2151 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal

Primarul nostru, cel care conduce oraşul de 15 ani, este unul dintre cei mai bogaţi oameni din oraş.  Salariul anual al dânsului este de 100.850 de lei noi, adică 1 miliard de lei vechi. Pe lângă salariu, primarul se bucură de multe avantaje de serviciu printre care şi maşinile primăriei, care sunt tot timpul la dispoziţia dumnealui. Ce face dumnealui pentru aceşti bani? Nu se vede nimic în oraş, ba, din contră, oraşul este tot mai murdar şi fără speranţe de viitor. 

Domnul Mohanu priveşte, fără urmă de mâhnire, cum se distruge Casa de Cultură sau cum stă să cadă fostul Muzeu de Istorie al oraşului. La banii pe care-i încasează lunar de la Primărie, peste 84 de milioane, ar trebui să vedem implicare din partea dânsului. Se implică în acţiunile de partid, pentru care organizează mese la Casa Armatei, nu in a face ceva pentru oras. Domnul Mohanu, pe langa functia de primar, este şi un donator pentru PSD. În 2009  dânsul a donat 100 de milioane pentru partid.

În acest an, Primăria Turnu-Măgurele organizează Revelionul la Casa Armatei. Preţul este piperat, 175 de lei de persoană. Mohanu a stabilit acest preţ pentru ca la petrecere să vină doar oamenii din jurul primăriei, pentru că cine îşi poate permite să dea o sumă atât de mare pentru a petrece Revelionul? Suntem curioşi să aflăm dacă Primăria va tăia chitanţe pentru aceste sume  încasate şi  ce va face cu profitul pe care-l va obţine. Oraşul este foarte sărac dar primarul este foarte bogat.

În acest an, 2010, deşi este criză financiară şi oamenii drămuiesc fiecare leu, domnul Mohanu a făcut un credit pe patru ani, la BRD, de 25. 000 de euro. Bravo, domn` primar, la mai mare! Revenind la Revelion, la salariul domnului Mohanu, preţul de 175 de lei este foarte mic, probabil că dumnealui crede că toţi avem salarii atât de mari. Dacă tot nu subvenţionează căldura, primăria turneana putea ca măcar să subvenţioneze Revelionul, să petreacă o seară plăcută şi oamenii cu venituri mici. Ca un fapt divers, majoritatea celor care vor petrece la Casa Armatei, vor fi salariati ai Primăriei.

De unde au aceştia o sumă aşa mare de cheltuit  doar pentru Revelion, dacă sunt salarii mici la bugetari? Prezenţa angajaţilor Primăriei la Revelionul organizat la Casa Armatei este dovada că salariile din Primărie sunt mari.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
misu pe 27 Decembrie 2010, 18:18
#7
info
Daca nu stiti, casa de cultura apartine sindicatelor,iar muzeul apartine de Muzeul judetean! wink\nIn legatura cu Revelionul la Casa armatei, cine vrea sa vina bine, cine nu vrea,sa fie sanatos; poate angajatii de la primarie nici nu vin... wink
cracanel pe 25 Decembrie 2010, 17:46
#6
pt cris(baiatul cu un singur neuron)
...te rog...ai unul singur,lasa-l liber,nu-l chinui.Sper sa intelegi ca eu am spus adevarul (citeste bine comentariul meu),am spus clar-350lei/familie,REVELION CASA ARMATEI.In privinta furiei pe care o manifesti...poate te vede mosul si iti aduce o camasa din aia cu maneci lungi care se leaga la spate(camasa de forta).Cred ca se asorteaza cu privirea ta sasie si zambetul labartat pe care il afisezi....HO...HO...HO..
zit pe 24 Decembrie 2010, 19:28
#5
2
amaratilor, muzeul apartine ministerului cultelor, nu are cum sa se bage primaria sa il renoveze, sunteti pe langa mai turnucustiri, de 6 ani sunteti in plus pe aici voi astia cu pdl-ul. Furati vietile tuturor nemernicilor! huoooooooooooo!
a pe 24 Decembrie 2010, 11:52
#4
!?!
Casa de cultura apartine Sindicatelor, asta pt. cultura voastra generala. Lumea se sinucide din cauza voastra(pd/ul), nu stiu pe cine mai pacaliti, in 2012, sa mai voteze cu ala care spunea *sa traiti bine*. V/ati lins pe bot definitiv!
titi pe 24 Decembrie 2010, 11:06
#3
la munca
pune mana si munceste lepra sa poti sa faci revelionul la casa armatei. nu sta toata ziua la piciorul lui cracea. La munca je**ule, CRiS
CRIS pe 24 Decembrie 2010, 08:41
#2
fals
350LEI ESTE DE FAMILIE MAI BULANGIULE SCRIE CORECT DACA TOT SCRII,DACA VREI SA TE DUCI DUTE DACA AI BANI DACA NU STAI IN P---A MEA ACASA SI SA NU MAI APUCI 2011 sick
cracanel pe 24 Decembrie 2010, 06:30
#1
indreptare eroare
Catre autorul articolului---suma ceruta de organizatorii petrecerii de revelion la Casa Armatei este de 350lei/familie nu 350/persoana.Probabil te-ai grabit atunci cand ai scris articolul....oricum este una dintre cele mai scumpe petreceri din oras(verificati),dar suma reala este 350lei familie....Au destule defecte,nu are rost sa cautam altele. UNICOM(CODREA)are un pret de 400lei/familie, FSN(Nicu)-300/familie, Tilea-240lei/familie.Dupa cum usor puteti constata pretul este per familie....singura problema este ca psd este o \"mare familie\".
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.