Dragnea oferă locuri de muncă - gonaci pentru vânători.

22 Decembrie 2010, 22:52 | 1453 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal

 L.Dragnea, cel care dirijează judeţul de 15 ani, conduce, personal sau prin intermediari,  mai multe firme din judeţ. Cea mai importantă este Teldrum, firma care se ocupa cu asfaltări şi agricultură. Din păcate, locuri de muncă nu sunt la firmele lui Dragnea, pentru că tartorul Teleormanului nu investeşte în crearea de locuri de muncă. Dragnea are nevoie iarna, temporar, de oameni. Deşi face disponibilizări mari iarna, pentru că Teldrum nu mai poate asfalta în această perioadă, Dragnea angajează oameni pentru posturi de gonaci la vânătorile organizate de dumnealui sau de prietenii săi.

 Acesta este viitorul economic al zonei Turnu-Măgurele, pentru că investiţii nu sunt de nici un fel. Avem posibilitatea să participăm, ca gonaci, la aceste vânători şi, dacă se îndură şeful judeţului, venim acasă şi cu un mic vânat. Cei care participă la aceste vânători, pe post de gonaci, sunt umiliţi şi trataţi în cel mai josnic mod de aceşti baroni locali. Dragnea stă cu arma în mână, iar prostimea fugăreşte animalele pentru a fi vanate de acesta. Într-un oraş sărac, avem conducători care îşi permit tot felul de distracţii şi pasiuni specifice burgheziei. Dacă erau bogaţi prin afaceri curate, toată stima, dar nu ştiu decât să învârtă banul public  în beneficiul lor.  Majoritatea populaţiei trăieşte de pe o zi pe alta iar conducătorii locali ( social-democraţi), în loc să se preocupe de încălzirea apartamentelor şi protecţia socială adevărată, nu cea din campanie sau populistă, petrec înainte şi după partide de vânătoare.

 Ce încredere să mai avem în asemenea parveniţi? Până unde poate duce nesimţirea şi demagogia acestora? Oraşul este distrus din toate punctele de vedere iar Dragnea şi Mohanu ne spun că ei nu sunt de vină. Hotelul, Banciu sau Casa Armatei, sunt locaţiile unde se dau chefuri cu oaspeţi de seamă şi care contrastează cu mesele sărace şi apartamentele neîncălzite ale turnenilor. Dragnea apare la televizor şi varsă lacrimi de crocodil pentru binele public fără a spune nimic de viaţa luxoasă a dumnealui şi a apropiaţilor săi. 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Tot MIRCEA BADEA pe 23 Decembrie 2010, 01:00
#1
Slugile tot slugi raman
In jurul lui Dragnea,sunt numai barbati,ale caror NEVESTE,SURORI,FETE sau NEPOATE au trecut prin patul lui.Ce,sunteti c*riosi care sunt alea ? Stiiiiiu ei foarte bine.Sa nu vina vremea,sa ii placa lu\' LIVIU baietii,ca ai sa vezi atunci si alti politicieni pe la Turnu(NASTASE,CORLATEAN,NEGOITA,BANICIOIU si altii).Ptiu\' Drace !!!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.