Mohanu a petrecut la hotel împreună cu prietenii lui Dragnea.

17 Decembrie 2010, 21:44 | 2090 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal

Vineri seară a fost petrecere mare la hotelul lui Dragnea. Primarul şi vicele au fost prezenţi alături de oaspeţi din Bucureşti şi Constanţa. Sezonul de vânătoare a început şi prietenii lui Dragnea vor veni des în Turnu, ştiind că acesta are fondul de vânătoare de la Lunca şi mai doreşte încă unul, de la Islaz până la Seaca.

Fostul pichet de la Poiana a fost cumpărat de oamenii lui Dragnea şi este în reparaţie capitală. Acolo o să fie o locaţie cu circuit închis, la fel ca Banciu, unde şeful județului o să vâneze împreună cu Mazăre şi compania. Calnovăţul nu este nici el iertat de partide de vânătoare care nu respectă legile în domeniu. Cei prezenţi sunt, în cea mai mare parte, băuţi şi fac un jaf printre vieţuitoarele locului. Cine să-l controleze pe Dragnea?

Revenind la petrecerea de la hotel, unde au fost prezenţi şi cei mai buni turneni, Mohanu şi Cuclea, aceştia credem că petrec după o săptămână grea de muncă pentru binele public. Era nevoie de acest chiolhan pentru relaxarea minţilor celor doi profesionişti în ale minciunii. Locuitorii oraşului tremură de frig în apartamente şi conducerea oraşului petrece! Așteptați de la noi să vă felicităm pentru ceea ce s-a întâmplat joi, când, după prima zăpadă din acest an, primăria incapabililor Mohanu şi Cuclea, nu a acţionat cu material antiderapant, astfel că în oraş au avut loc 5 accidente de circulaţie.  Cam multe, dar, nu-i aşa, distinşii conducători ai oraşului merită să se distreze la hotel şi, în week-end să meargă la vânătoare.

Turnenii vă mulţumesc pentrru frigul din apartamente şi pentru derdeluşul care s-a format pe carosabil şi pe trotuare. Mult lăudata pregătire pentru iarnă s-a dezumflat ca un balon de săpun. Teldrumul nu este în stare să asigure deszăpezirea oraşului iar Primăria, nici atât. În schimb, banii pentru deszăpezire s-au cheltuit cu petreceri la Casa Armatei şi deplasări, la mitinguri, la Bucureşti. 

A venit iarna şi petrecerile şi vânătorile mai-marilor oraşului şi judeţului se vor ţine lanţ. Merită,  ne mint cu succes de 15 ani. Să vă fie ruşine, domnilor! Dar, aveţi? Ne îndoim.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
asjkdlksa pe 20 Decembrie 2010, 22:42
#3
teldrum
teldrum-ul face DOAR drumurile judetene si drumurile nationale, nu si cele din oras! macar atat trebuia sa stiti si voi daca tot faceti omu\' de rahat peste tot.
om din Turnu pe 18 Decembrie 2010, 16:50
#2
lui 0000000 (nulitate)
Vrem sa se schimbe ceva și în Turnu Măgurele dar mafia din care faceți parte nu ne lasă. Da! Am început sa invidiem și Zimnicea!Dar nu ne vom muta acolo .Mutativa voi și luați-va și nevestele ! JOS LABA DE PE ORAȘ PARAZIȚILOR!
000000 pe 18 Decembrie 2010, 12:05
#1
ho,ho,ho
ca mari destepti mai sunteti voi astia de scrieti\nmutati-va la zimnicea daca turnu nu va convine\nde ce prietenul vostru Niculae nu face si in Turnu ceva?\nsa-i pupati in dos pe toti \napropo\nva framanta ce fac astia in loc sa-i spionati pe ei ia mai vedeti si voi ce va fac nevestele\nsa traiti BINE \ncu cine?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.