S-a autodenunţat Dragnea?

17 Decembrie 2010, 21:10 | 1614 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal

După întâlnirea de luni, de la Cotroceni, cu Traian Băsescu, marele tartor al Teleormanului, L.Dragnea, a făcut o afirmaţie care ne-a bucurat. Dumnealui a declarat că "l-a informat pe şeful statului şi de neregulile din Teleorman".
    Hopa, ne-am zis, iată că Dragnea se autodenunţă. Ei, aş! cum ar zice Caragiale, nici vorbă, alţii fac matrapazlâcuri, Dragnea e curat. Supărat că nu poate schimba conducerea spitalului din Alexandria, Dragnea face spume la gură şi reclamații la diferite ministere, doar, doar, o putea să pună mână  pe acest spital. Miza nu este îmbunătățirea calităţii serviciilor spitaliceşti ci, în primul rând,  achiziţiile pe care le face spitalul. Aşa cum a prezentat PRO TV în urmă cu o lună, atunci când managerul spitalului era pus de Dragnea, achiziţiile se făceau, cu preţuri foarte mari, de la firma acestuia, Proinvest. Pentru că nu mai poate face acest lucru, Dragnea vrea să schimbe conducerea spitalului.
    La Cotroceni, Dragnea s-a plâns şi  că Prefectura doreşte să facă un control prin documentele Consiliului Judeţean. Dumnealui nu doreşte acest lucru, ba, din contră, se opune vehement. Dacă toate actele sunt legale, de ce se opune Dragnea? Nu cumva se simte cu musca pe căciulă? Hoţul strigă hoţii, cam aşa ar trebui să sune demersul făcut de Dragnea pe lângă Băsescu. Ştiind cum proceda el când avea puterea deplină în judeţ şi câte contracte publice pierde, Dragnea este disperat că nu mai poate să facă ce vrea cu banii Teleormanului.
     Îi trebuie bani mulţi pentru politică şi este nevoit să umble la saltea. Nu îi convine situaţia dar nu are ce face. Un exemplu de cum fură Dragnea este aprovizionarea cu alimente a spitalului din Alexandria. InterAgro a oferit  un preţ mai mic, dar a pierdut în favoarea Proinvest, din cauza condiţiilor puse de Dragnea. Aceste lucruri nu le-a spus Dragnea lui Băsescu, pentru că ar fi trebuit să se autodenunţe.
     Rezolvaţi problemele din Telorman, domnule Dragnea, terminaţi cu "pâra la Vodă". Aşa cum spune Biblia, înainte să vezi paiul   din ochii altuia, vezi bârna din ochii tai.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Asa vreau pe 20 Decembrie 2010, 18:19
#4
Pentru cel care stie multe
Esti prost fraiere. Poti divedi ?\n
BURGHIU FLORIN pe 18 Decembrie 2010, 21:07
#3
spitalul turnu
achizitiile la spitalul din turnu magurele de unde se fac ?de la pdlisti de exemplu numele BURGHIU, va spune ceva? Poate ne spune dl. BARBULESCU
Dan pe 18 Decembrie 2010, 12:17
#2
Ioan Niculaie
L-am prefera pe Niculaie \"tartore\" in judet, macar asta mai face si altceva decat politica. Mai produce cate ceva.
Marian Fiscuci pe 18 Decembrie 2010, 00:11
#1
Rahova va asteapta
LAAAA PUSCARIEEEEE !!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.