Prima zăpadă în Turnu-Măgurele, primele probleme.

16 Decembrie 2010, 20:12 | 1433 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal

 Prima zăpadă a adus şi probleme pentru participanţii la trafic, dar şi pentru pietoni. Primăria a fost luată prin surprindere şi nu a acţionat cum ar fi  trebuit.  Deşi s-a format  un strat de gheaţă şi era obligatoriu să se împrăştie nisip pe carosabil, primăria nu a făcut acest lucu, astfel că a fost o  adevarata aventură să sofezi azi în Turnu. Probabil că domnul primar aşteaptă primăvara şi nu şi-a atenţionat angajaţii cu privire la stratul de zăpadă care, de fiecare dată, crează probleme în traficul din oraş. Afacerile personale sunt mai importante decât un strat subţire de zăpada care se transformă în derdeluş.

 Iarna nici nu a început bine şi deja au apărut probleme de tot felul. În casă îngheţăm de frig şi afară nu putem să mergem din cauza gheţuşului, de câini trebuie să ne apărăm, căldură nu avem, gunoiul nu este ridicat la timp, pe stradă avem derdeluş, nu ştim de ce mai avem nevoie de primărie! Să aibă şi ei un serviciu?! NU, primăria este instituţia care i-a îmbogăţit pe unii şi sărăcit pe alţii. Turnenii trebuie să-şi poarte de grijă singuri pentru că primăria se ocupă de altceva (interese personale) decât de oraş. Aşa că, dacă nu te muşcă un câine, trebuie să fii atent să nu cazi pe derdeluş sau să nu răceşti din cauza frigului din casă.

 Cu ceva timp în urmă, primarul spera că natura o să fie blândă cu noi şi o să prelungească toamna până spre primăvară. Natura a salvat de multe ori românul, dar nu poate să ţină loc de primărie într-un oraş din zilele noastre. Domnule Mohanu, rezolvaţi problemele turnenilor, dacă nu, e timpul să plecaţi. Într-un oraş, din Olanda , primăria a eliminat indicatoarele de circulaţie şi, paradoxal, numărul de accidente s-a redus. De ce n-am elimina şi noi Primăria, cea care toacă sume importante de bani şi nu face nimic, şi să ne descurcăm fără? Ar fi o economie importantă pentru turneni, pentru că plătim degeaba nişte incompetenţi.

 Zăpada de pe asfalt şi frigul din apartamente au transformat oraşul într-o adevărată Laponie. Îl aşteptăm pe Moş Crăciun!  Ăsta e Turnu-Măgurele, un oraş care moare pe zi ce trece.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Silviu pe 17 Decembrie 2010, 10:56
#1
Administratie locala=0
Atunci cand cineva,comenteaza ceva la adresa Primariei,este catalogat,automat,drept PDL-ist.Daca tot ceea ce se intampla in Tutnu Magurele,de 15 ani, va multumeste,nu aveti decat sa-i alegeti,si sa suportati,toate faradelegile,minciunile si umilintele,pe care le vedeti si le admiteti zi de zi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.