Să te temi de primar şi când îţi face daruri!

16 Decembrie 2010, 19:23 | 1260 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal

Primăria a oferit, joi 16 decembrie,  2.000 de pungi cu cadouri elevilor din clasele primare. Un gest frumos şi necesar pentru copiii care aşteaptă sărbătorile. Domnul Mohanu a făcut un semn şi cei care au avut sau au contracte în derulare cu primăria au "percutat" imediat. Ne bucurăm că cei mici au primit cadouri pentru că, chiar dacă sunt cadouri simbolice, gestul contează.

Din păcate, actualul primar, "întinează" (vorba tătucului lor, Iliescu) idealurile Crăciunului şi le murdăreste prin politizarea fiecărei activităţi. Până şi pungile de cadouri au avut culoarea roşie, să nu cumva să uite părinţii copiilor cine le-a oferit cadouri.

Deşi au fost dulci, cadourile au lăsat un gust amar celor din clasele gimnaziale care au privit cum sunt oferite numai celor din clasele primare. Nu trebuia făcută această  diferenţă între copiii din aceeaşi şcoală. Nu se găseau sponsori şi pentru cealaltă jumătate de elevi?  Sponsorii acestei acţiuni au fost Proinvest, Burtea, Procopiescu şi alţii mult mai mici decât aceste căpuşe ale banului public oferit de Primărie. Burtea şi Procopiescu au primit contracte grase pentru izolarea termică a blocurilor şi trebuie să percuteze la ordinul primarului.

Moş Crăciun Mohanu a fost  hapsân şi în acest an, cadourile oferite, în special dulciurile, având o valoare mai mică decât costul petrecerilor de la Casa Armatei. Parafrazând un vechi dicton, trebuie să ne temem de primar şi când face daruri. E important să ne uităm şi la termenul de garanţie şi la conţinutul de E-uri, pentru că cei care oferă dulciuri copiilor o fac fără să se gândească la sănătatea celor mici.

Domnule primar, eliminaţi chiolhanurile de la primărie şi oferiţi produse naturale copiilor, altfel nu rămâneţi decât acelaşi  individ oportunist şi răuvoitor.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.