Frigul din apartamente şi iresponsabilitatea primarului Mohanu.

15 Decembrie 2010, 22:12 | 1361 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal

 Domnul primar a declarat că ar fi foarte bine dacă toţi locuitorii oraşului ar beneficia de căldură. Noi îl avertizăm că "foarte bine" este prea puţin spus. Este o situaţie foarte gravă şi o dovadă de iresponsabilitate a primăriei faptul că în apartamente sau în unele şcoli nu este căldură. Gripa şi răceala au pus stăpânire pe turneni şi se aşteaptă un val de îmbolnăviri.

 Domnul Mohanu a spus că jumătate din asociaţii nu beneficiază de căldură şi că nu sunt speranţe de mai bine în viitorul apropiat. Bani sunt pentru asfaltările Teldrum-ului sau pentru petreceri  la balta de la Seaca, la Banciu sau la Casa Armatei, pentru încălzire, nu sunt. Un primar este ales pentru a ajuta oraşul să obţină investiţii, pentru a avea căldură în apartamente  şi pentru  ca oraşul să fie curat. Dacă aceste lucruri nu le realizează (minimum), atunci nu mai avem nevoie de primar.

 Pentru ce stati la primarie, domnule Mohanu? În privinţa căldurii, nu este departe timpul când vor apărea coşuri şi lemne pe balcoane. Nu ştim cui trebuie să se adreseze cetăţenii pentru a obţine aprobare pentru construirea unei sobe în apartament, speram ca nu va trebui sa se plătească și o taxa pentru soba.  Cei săraci trebuie să se încălzească şi folosesc calorifere. Energia electrică este scumpă şi se va simţi în bugetul fiecărei familii. Datoriile au fost făcute, în primul rând, din cauza preţului mare, al gigacaloriei, practicat de primărie.

 Dacă privim în urmă şi ne aducem aminte cum a cheltuit primăria bani pe revelioane, petreceri, tombole, concerte şi pe salarii nesimţite, putem spune că acolo sunt banii de care avem nevoie acum. Să nu uităm de mitinguri, campanii electorale şi de numărul mare de angajaţi ai primăriei. Avem un bac pentru Iagăr Eli, semafoare, coşuri de gunoi scumpe şi primarul ne spune că nu sunt bani.

 Dragnea, Mohanu şi oamenii lor trăiesc în lux ( maşini scumpe, case cu tot confortul, concedii de vis şi multe altele) şi au tupeul să spună că le pasă de cei săraci. Primarul ne promite că la anul ne vom încălzi de la combinat. Mai bine tăcea şi nu ne mai amintea de combinat şi de căldura care se pierde fără a fi folosită pentru încălzirea locuinţelor. Să treacă şi iarna această, pentru că de la anul totul o să fie bine. A promis ceva primarul şi nu s-a realizat?  Să devii primar într-un  un oraş în care căldura nu era o problemă şi să distrugi, în 15 ani, acest lucru, este o dovadă clară de incompetenţă.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
marian pe 16 Decembrie 2010, 20:11
#3
nesimtit e el!
Au praduit tot! cu BELU,CUCLEA,IAGAR,si toti smecherii de linga libidinosul de MOHAAAHANU!!!
alis pe 16 Decembrie 2010, 20:09
#2
orasul de altadata
Situatia orasului este deplorabila din toate punctele de vedere si in regres continuu. Eram copil si-mi amintesc un oras mic dar infloritor, scari de bloc*ri ingrijite si nici atatea gropi pe strazile pe care alergam. Ma buc*r k am avut posibilitatea sa plec din acest oras pe care nu-l mai recunosc deloc dar unde ma intorc totusi cu drag pt. ce-a insemnat odata..
Costy pe 16 Decembrie 2010, 00:19
#1
caldura
Tot bateti apa-n piua ca nu este caldura in oras. Cam cu totii suntem responsabili de aceasta situatie, care va fi ireversibila. Cum tot mai multi isi pun centrale de apartament, acesta va fii viitorul. Sa nu uitam ca Alexandria nu a avut caldura ani intregi. Situatia delicata este ca puteam avea aproape gratis din combinat caldura, dar daca am fost prosti, asta este.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.