Ioan Nicolae mai face câte ceva, Dragnea distruge tot.

02 Decembrie 2010, 22:03 | 1323 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal

Grupul InterAgro investeşte în sere pentru tomate 10 milioane de lei. Ioan Nicolae este cel mai mare om de afaceri din judeţul nostru şi unul care a pus stăpânire pe zona Zimnicea. Zimnicea este dominată, în sensul bun, de acesta şi credem că, în câţiva ani, acest oraş o să fie mai dezvoltat decât Turnu-Măgurele.
   Zimnicea  va scăpa de sărăcie în timp ce noi parcă ne afundăm pe zi ce trece. Dragnea şi Mohanu se ocupă de politică şi de răsturnarea guvernului iar noi nu avem căldură în apartamente. În Zimnicea vor trece de la sobe la încălzire centralizată, iar noi, invers. Nu este departe timpul când vor apărea coşuri pentru sobe şi grămezi de lemne pe balcoane. Ioan Niculae a încercat cu sere de trandafiri şi nu a avut profit. Din această cauză investeşte în transformarea serelor în producţia de tomate.
   Când o să vedem şi noi cum Dragnea încearcă tot felul de soluţii realiste pentru a produce ceva, pentru a crea locuri de muncă în oraş? Tot în Zimnicea este şi o fabrică de lactate, la noi, doar se cultivă pământul. Nicolae investeşte în Zimnicea, pe când Dragnea preferă politica. E adevărat că L.Dragnea din politică s-a îmbogăţit şi de aceea continuă să trimită bani la Bucureşti, la sediul central al PSD. Nu se ştie cât îi va mai merge, pentru că oricând poate veni cineva mai bogat care va investi în partid.
   Până atunci, Turnu produce bani pentru politica lui Dragnea, în schimb  oraşul Zimnicea încearcă să se dezvolte prin el însuşi. 

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.