Domnule Mohanu, eşti nesimţit! Jos labele de pe Turnu-Măgurele !

02 Decembrie 2010, 17:26 | 1319 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal

Mohanu este NESIMŢIT, un primar prost şi incompetent. Azi a jignit turnenii, făcându-i nesimţiţi. Într-o şedinţă cu administratorii de bloc, primarul a fost cuprins de furie pe turnenii care nu îşi plătesc datoriile şi pe cârcotaşii din oraş ce nu vor să vadă meritele dumnealui.

Prezentatoarea ştirilor de la ora 13 a făcut o introducere în forţă pentru discursul lui Mohanu, încercând să insinueze că locuitorii sunt de vină. După aceea, a urmat o înregistrare de aproximativ 20 min. în care primarul incompetent a dat vina pe alţii. Nesimţitul din fruntea primăriei nu observă realitatea, trăieşte în lumea lui, şi crede că turnenii au bani şi nu vor să-şi plătească datoriile. Sunt, într-adevăr, cetăţeni care nu vor să plătească, deşi ar putea, însă procentul este mic. Majoritatea datornicilor nu au cu ce să plătească, domnule primar.

Sunt familii care trăiesc de pe o zi pe alta, măi animalule, vorba tătucului vostru Iliescu.. Datoria către furnizorul de gaz este de 40 miliarde, nu este chiar aşa mare pentru Turnu. Dacă Dragnea şi Mohanu umblă prin buzunarele proprii depăşesc cu mult această sumă. Datoriile au fost făcute şi din cauza preţului mare cerut de primărie. Cine a condus oraşul din 1996? Dacă nu sunteţi în stare, plecaţi din primărie!

Dumneata şi  Dragnea aţi distrus oraşul şi daţi vina pe alţii. Doar angajaţii din primărie îşi fac datoria, restul suntem nesimţiţi? Daţi vina pa cârcotaşi pentru opiniile contra, de parcă turnenii sunt orbi şi nu văd realitatea? Sunteţi incompetent, comunist bătrân, depăşit de timpuri şi ar trebui să plecaţi pe uşa din dos a primăriei, dacă nu doriţi să vă faceţi de râs. Problema e că locuitorii îngheaţă în case, de râs sunteţi de când aţi câştigat primul mandat. Datoriile sunt făcute pe parcursul mandatelor dumitale şi eşti principalul vinovat prin lipsa strategiilor de orice fel. În primărie se cheltuiesc bani aiurea.

Petrecerile şi revelioanele de la Casa Armatei, mitingurile de la Bucureşti, salariile nesimţite, lipsa restructurărilor şi toate avantajele de care vă bucuraţi cu toţi angajaţii din primărie, sunt pe spinarea turnenilor. Revoluţionari, hoţi, şmecheri, aceştia sunt cei care ne conduc şi capuseaza oraşul. Aţi îndemnat administratorii să meargă peste cei care nu plătesc, dar dacă vin turnenii peste dumneata în primărie şi te dau afară?

De ce ati fost ales? Să găsiti soluţii sau sa ne jigneşti? Dacă dumneata nu ai   soluţii, e timpul  să  lăsaţi oraşul in pace. Mergeţi la Corbeni, luaţi  mâna de pe Turnu-Măgurele

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
primarul pe 04 Decembrie 2010, 10:04
#2
nesimtire
Ca nu-l doare burta de cetățenii orașului o știe toată lumea,dar de parca n-ar fi de ajuns mai este si incompetent . Din mărețele soluții pentru rezolvarea plații căldurii va relatez una ce o sa va șocheze, dacă sunt restante intr-un bloc la plata căldurii blocul va fi debransat de la termoficare, adică pentru 2-3 restanțieri vor rămâne fără ...putina căldură ...tot blocul!
Costy pe 03 Decembrie 2010, 01:33
#1
Mediocritate,disperare si tupeu
Un profesor de sport atotstiutor,momentan primar,stie sa ne spuna cine era cel mai mare datornic la asociatia de locatari de la T-uri ? Daca nu,ii reamintim noi.Era stapanul lui,Dragnea,cu zeci de milioane la acea vreme.Cand ai venit la primarie,nu stiai sa duci o fraza pana la capat(nu e niciun fel de problema),cum spui aproape tot timpul,iar astazi i-ai facut nesimtiti pe cei care te-au ales,si pe care cu buna stiinta i-ai saracit. RUSINEEEE,ESTI UN OM MARUNT CARE AI FURAT SI FURI IN CONTINUARE,ALATURI DE DRAGNEA,PE TOTI AMARATII ASTIA DE TURNENI !!!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.