Minciunile transfrontaliere ale lui Mohanu.

01 Decembrie 2010, 21:05 | 1297 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal

Domnul Mohanu a vorbit la Radio Teldrum despre o cooperare transfrontalieră şi despre dezvoltarea infrastructurii fluviale şi rutiere pentru o cât mai bună legătură între noi şi bulgari. Credem că domnul Mohanu pregăteşte o nouă realizare pentru campania electorală.

 Dumnealui a ales inteligent această strategie, prin care doreşte să atragă simpatia noastră. Înainte de campanie vor începe lucrări pe fundul Dunării şi se vor monta panouri cu importanţa investiţiei. Dacă până acum a promis realizări pe uscat  pe care nu le-a realizat ( parcul industrial fiind cea mai mare), acum, nu putem să demonstrăm că nu se face ceva, deoarece nu putem să vedem. Acolo, pe fundul Dunării, se vor realiza investiţii uriaşe care vor duce la propăşirea oraşului. 

Nu avem cum să verificăm aşa ceva şi trebuie să-l credem pe cuvânt. Doar cei mai curajoşi se vor scufunda şi ne vor spune despre măreţia şi importanţa acestor investiţii. Doamna Rovenţa şi domnii Mohanu şi Cuclea au vorbit despre cooperarea transfrontalieră ca despre o soluţie miraculoasă care va salva zona noastră. Au folosit mult acest cuvânt şi îl vor mai folosi pentru că sună bine pentru electorat. Este o noua găselniţă care o să umple lipsa de idei a primăriei. În cuvântările lor au spus că vor dezvolta portul deoarece Dunărea o să devină importantă în transportul european. Au preluat din ideile lui Băsescu crezând că vor părea credibili. 

Portul se va dezvolta odată cu oraşul, nu vor opri vapoare aici de dragul nostru. Cooperarea transfrontalieră trebuie să urmeze unei dezvoltări a oraşului. 

Dacă Turnu este sărac, Nikopol la fel, ce schimb să facem, de sărăcie? Prioritatea este dezvoltarea oraşului prin unităţi productive şi după aceea o să urmeze şi cooperarea cu alţii.  

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
no name pe 02 Decembrie 2010, 19:44
#2
Mari magari avem in primarie
Atat s-au obisnuit sa minta si sa fure, incat au inceput sa-si creada ei insisi minciunile. Sa ne spuna Mohanu, din ce bani e platita \\\"revolutionara\\\" Iagar E. pentru afacerea bacul? De unde fonduri pentru acel salariu nesimtit, din moment ce afacerea se dovedeste un real fisco? Sa ne mai spuna maretul primar, ce legaturi are cu unii dintre camatarii orasului si cu ce dobanda ii finanteaza acestia campaniile? \\n Mohanu, acest nemernic, practic a vandut orasul interlopilor, iar acest lucru a fost facut numai ca masina de vot PSD sa functioneze la noi ca unsa. Dragnea si Mohanu, lua-v-ar DNA-ul pe sus!
SUSUREANU pe 02 Decembrie 2010, 15:36
#1
Minciuni,tupeu si iar minciuni
Astazi pe la pranz,dl Mohanu spunea cam suparat pe pop**atia din oras,ca gaz ar fi,dar,oamenii nu platesc.Pai domnule primar,de 15 ani ati adus vreo investitie in oras ?S-a ales praful de toate fabricile din oras(IME,CONSERVE,MOBILA,CONFECTII METALICE,ICIL,si altele),cu ce sa plateasca oamenii,din pensi si alocatii ?Unde este parcul industrial,hidrocentrala,zona aia de agrement dintre olturi(cu stranduri si bazine de inot,cu terenuri de tenis,handbal,baschet,volei,cu hipodrom-asta da prosteala-cu casute si loc*ri de joaca ?Ati gonit toti investitorii care au venit in Turnu Magurele.Sa va fie rusine,hotilor !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.