Medicul bolnav sau linguşitorul de primar.

30 Noiembrie 2010, 22:14 | 1480 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal

În fiţuica de doi bani, dar care costă zeci de mii de lei, numită "E.D.", un individ, care se pretinde intelectual, îşi exhibă umorile într-un material comandat. Comandat, evident, de către primarele nostru. Medicul, care are nevoie de medic, îşi laudă târla precum un  fierar ilaul.

Aberaţiile acestui individ sunt cu atât mai demne de milă, cu cât individul spune că, citez :"nu mă preocupă ceea ce scrie site-ul". "Păi, vezi că eşti prost!", cum ar spune Ilie Moromete lui Tugurlan, dacă nu te interesează, de ce aberezi pe o pagină şi jumătate, domnule medic?  Mai scrie individul: "Nu vreau să cunosc şi nu voi citi nimic din cele scrise de această persoană (n.n. e vorba de site). " Şi-atunci, dacă nu citeşti, cum poţi scrie despre ceva ce nu cunoşti? E vorba de dublă personalitate sau, pur şi simplu, de  prostie? De ce nu mergi dumneata să te analizeze vreun specialist, poate mai ai o şansă de vindecare! Faptul că scriem despre jalnica maculatură numită "E.D", ar trebui să vă bucure, pentru că aşa mai ieşiţi din anonimat.

Pseudo-analizele psihologice pe care le face individul sunt mostre de prostie. Un ultim citat:"Sunt unii care îşi închipuie, fără a porni de la realitate, atâtea fantasmagorii, încât gândirea lor este supusă imaginaţiei, care este îndepărtată de realitate." Aţi înţeles ceva ? Fantasmagoriile, inchipuite, ale doctorului, se întind pe o pagină şi jumătate din jenanta fiţuică. Ne ameninţă individul că nu va comunica cu noi, ameninţare care ne-a stors lacrimi. De râs, evident. Domnule medic, încetaţi să politizaţi orice polemică, prezentaţi realitatea frustă, oraşul care, încet, încet, moare sub povara unei administraţii înşelătoare.

Faptul că nu vă convine oglinda în care prezentăm conducătorii oraşului, faptul că avem puterea copilului din povestea lui H.C.Andersen, să spunem că "împăratul (Dragnea) e gol", vă aduce în pragul nebuniei. Aceasta este realitatea, domnule medic, obişnuiţi-vă cu ea. Ca să încheiem pe un ton reverenţios, atunci când doriţi, aveţi posibilitatea să publicaţi comentarii. Grea misie, pentru un biet bătrân, aşa că mai bine degustaţi un whisky cu M.Florescu.  

 

 P.S. În aceeaşi fiţuică, vituperaţi la adresa unor funcţionari din primărie, care dau certificate de producător unora care nici macar n-au pământ. Cine sunt funcţionarii, de ce primarul îi acoperă, este acesta un caz de coruptie în primăria turneana? Sunt întrebări la care nu răspundeţi, pentru că sunteţi laş. E timpul pentru ieşirea din scenă, spectacolul s-a incheiatat! 

 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Dan pe 01 Decembrie 2010, 10:10
#1
Dilela
Lasa-l bre in pace de asta te gasisi sa te iei! A ramas si el uitat prin primarie... Teatru nu apauca sa-l vada terminat..... Adevarul ca fituica lui e inutila chiar daunatoare buzunarului turnenilor. Si daca o mai fi si poponar e irelevant pt politica.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.