Groapa lui Mohanu de la Policlinică.

15 Noiembrie 2010, 15:07 | 1440 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal

De aproape o lună, la intersecţia de la Policlinică s-a reparat o ţeava de la alimentarea cu apa. Groapa de acolo a fost astupată doar parţial, de două săptămâni s-a turnat beton şi se aşteaptă nu ştim ce. Am asteptat, cu sufletul la gura, anuntul facut de NASA  despre o descoperire uimitoare. Ne gandeam ca e vorba despre Turnu-Măgurele, cand colo, ce sa vezi, au descoperit cea mai tanara gaura neagra din vecinatatea noastra cosmica. Ehe, mai aveti, domnilor, pana descoperiti adevaratele gauri negre din Turnu-Măgurele. Avem gauri si gropi cat pentru toata galaxia. Bugetul Primariei este o adevarata "gaura neagra" pentru turneni, se cheltuiesc bani pentru inutilitati. Groapa de la Policlinica este semnificativa pentru indolenta cu care se lucreaza in Primarie.

Probabil că, pentru primar, e o plăcere să vada mormanul de pământ în mijlocul intersecţiei. Propunem primarului să facă botezul acestei noi minunăţii, groapa lui Mohanu sună foarte bine. Când aveţi de gând, domnule Mohanu, să reparaţi odată asfaltul? Mai bine puneaţi pământul în  groapă şi îl băteaţi, regulat, cu maiul, aşa puteam să circulăm şi noi civilizat. Lăsaţi maiul lângă asfalt şi, când se mai lasă pământul, câte un şofer mai nervos aruncă o roabă de pământ şi-l bate cu maiul. Uite-aşa, vă îngrijiţi şi de ţinută atletică a turnenilor.

Dacă reparaţia străzii Praporgescu a durat 1 an, probabil că şi această groapă trebuie să facă vreo trei  luni şi, în plină iarnă, veţi catadixi s-o asfaltaţi. Când o vrea Dragnea să trimită utilajele  pentru asfaltare? E suparat ca pierde bani cu transportul mitingistilor la Bucuresti? Aşteptăm de la dumneata, domnule primar, pentru că la aceasta te duce mintea, să organizezi şi o taiere de panglică atunci când se va face asfaltarea. Dacă dumneata nu eşti în stare să asfaltezi o groapă de câţiva metri, ce pretenţii putem avea în legătură cu administrarea oraşului? Am spus de multe ori că semafoarele sunt inutile iar groapa din intersecţie ne confirmă. Cum poţi circula cu viteză, atunci când asfaltul este plin de gropi? Aşteptăm să desfiintati semafoarele, consumă bani şi e criză, şi să mai faceţi câteva gropi prin oraş.

Lipsa de bun-simţ şi nesimţirea fac casă bună la Primărie. Gropi pe străzi, frig în apartamente, gunoi prin oraş-de ce mai staţi la Primărie, domnule Mohanu? 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
fanel pe 17 Noiembrie 2010, 21:35
#3
groapa
un cretin un nemernic un primar iresponsabil.
Minel pe 16 Noiembrie 2010, 10:54
#2
Turnu Magurele,o groapa de gunoaie !
NU,GROAPA DE GUNOI,SUNT CHIAR EI:CEI DIN PRIMARIE,SAGO,CALORSERV SI CEI DE LA SALUBRITATE. SA VOTATI ACESTE GUNOAIE SI GROPARI AI ORASULUI SI IN 2012,PENTRU VIITORUL TINERILOR SI COPIILOR NOSTRI.
Titel pe 16 Noiembrie 2010, 07:51
#1
Groapa de gunoi
Pai sa o transforme in groapa de gunoi, tot e orasul o imensa groapa plina de gunoaie!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.