Consilieri locali din Turnu-Măgurele - mitingisti de profesie. Marinel Prună şi libertatea de exprimare.

14 Noiembrie 2010, 11:28 | 3529 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal

Cum bine se ştie, pe 8 noiembrie, doi realizatori de la postul tv al lui Felix, au organizat un miting de protest în faţa CNA. La miting au fost prezenţi vreo 300-400 de persoane. Vuvuzelele lui Voiculescu s-au lăudat că oamenii au venit să-i sprijine pe ei, spagatistul Badea-vuvuzel spunând chiar că mitingul nu are nimic politic.

Realitatea este  exact  contrară, mitingul a fost politic, cel care a adus oameni din Teleorman fiind chiar L.Dragnea. Întrebat despre cele 5 autocare cu numere de Teleorman, domnul Dragnea a spus că nu a organizat nimic, ba chiar a adăugat că, dacă organiza dumnealui, nu veneau doar 5 autocare. Ei bine, avem dovada că Dragnea minte încă odată, aşa cum de-altfel o face  mai mereu.

Analizând imaginile de la miting, am observat că sunt mulţi oameni din Turnu-Măgurele, pesedişti înfocaţi. Printre cei prezenţi, surpriză, consilierii locali Necea Nelu şi Prună Marinel, foști muncitori la combinatul chimic. Cu pensii mari, cu indemnizaţii de şedinţe ale CL, aceşti doi căţei ai lui Dragnea şi Mohanu, s-au prezentat la miting la Bucureşti, pentru că, deh, dacă-i ordin, cu plăcere.

Acest individ, Marinel Prună, a fost unul dintre cei mai virulenţi contestatari ai cuplului Dragnea - Mohanu, în anul 2004. Dacă atunci cei doi erau "cancerul oraşului", acum s-au transformat în binefăcătorii lui Prună. Fiind observator al A.J.Fotbal Teleorman, Prună mai încasează milioane şi de aici, astfel că este unul dintre cei care au venituri mari. Pentru aceste venituri, dumnealui este obligat să sărute mâna lui Dragnea.

Ca o păpuşă stricată, domnul Prună zbiera cât îl ţinea gura "jos cenzura", în faţă sediului CNA. Măi cenzuratule, nu mai ai loc unde să-l pupi  pe Dragnea? Sau ţi-a tăiat dreptul la sărutat stânga, domnul Mohanu? Penibilul domn Prună se face  de râs şi la Bucureşti. Măi, "ne-jigodie", vorba tătucului vostru, Iliescu, ai ajuns tu, un fost acar, să-l înjuri pe Dan Grigore! Idiotule, nici măcar nu ştii cine este  acest mare pianist şi om de cultură! Domnule Prună, cu cât v-a plătit Dragnea? 50 de euro, ca data trecută sau a mai plusat ceva, că, deh, sunteţi consilier? În oraş, Mohanu, primarul pe care-l linguşeşti, nu dă căldură în apartamente şi în şcoli, iar tu, în loc să îl convingi să dea căldură, te duci la mitingul vuvuzelelor lui Felix turnătorul. Domnu` Prună, de un singur lucru ne mirăm: cum de nu eşti şi dumneata revoluţionar cu acte în regulă?

Celălalt consilier, Necea Nelu, este şi dumnealui unul dintre cei care au venituri mari, în comparaţie cu ceilalţi cetăţeni. Prezenţa lor  la Bucureşti denotă tocmai politizarea mitingului organizat de vuvuzelele lui Felix. Publicăm mai multe  filmuleţe, unde îi puteţi vedea pe Prună, Necea şi alţi pesedişti din Turnu-Măgurele.

În spatele mitingistilor  se văd şi autocarele firmei Transalutus, cele care i-au transportat pe acestia la Bucureşti. Revoluţionarul Dinu Floricel(zis Geantă) şi-a adus prinosul  partidului domnului Dragnea. Ruşinea este un cuvânt care nu face parte din vocabularul acestor indivizi. Pentru pesedişti,  ce reprezintă libertatea? Fetiţe şi bani publici, asta doriti? Nu puteţi să vă adaptaţi la o societate în care se încearcă aplicarea legii? "Javră ordinară", îi striga cineva lui Ceauşescu? Sunteţi penibili domnilor. Noi nu vă zicem javre, nu ne permitem.

În primul filmuleţ, veţi vedea pe domnul Prună agitându-se de mama focului, împreună cu Necea N. şi alţi turneni. Atenţie la minutele:0,23; 1,10 - 1,25; 7,06 - 7,15; 8,30; 10,08 - 10,16. În al doilea filmuleţ (Rtv) se văd, încă de la început, în prim-plan, domnul Prună şi alţi turneni, pe care vă invităm să-i descoperiţi singuri. Vizionare plăcută!

Video nr 1

Video nr. 2:

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
bibica pe 21 Noiembrie 2010, 19:19
#3
CNA-ul lui peste
Hai ca si de data asta au fost penibili....Oamneii penibili ...adica lingaii de la fostul SAGO RA care au primit ordin sa se duca in fata CNA....ca sa poata prostii aia de Badea sa mai injure pe post....HHHAAAAAAAAA CE PENIBILIIIIIIIIIIII!
doru pe 16 Noiembrie 2010, 01:05
#2
bunul simt si minciuna
de ce nu putem vizualiza video 1 ?fiindca mintiti, javre ordinare ce sunteti wink
Costy pe 15 Noiembrie 2010, 09:23
#1
Teleormanul in frunte !
Aceste slugi iresponsabile,ne fac de ras de cate ori au ocazia.Se uita o tara intreaga la televizor si vede,o mana de elevi retardati,si alti cativa cretini care urla,fara sa stie de ce,pusi de Dragnea si umbra lui,Mohanu.Dati aceste materiale,dovezi,sa vada si latraii de Badea si Ciutacu,cat de a fost acest miting.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.