Dragnea, spitalele şi Proinvestul. (video Pro TV)

13 Noiembrie 2010, 22:28 | 2613 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal

 L.Dragnea, pesedistul de frunte al judeţului Teleorman, este unul dintre cei care au făcut mulţi bani din afacerile cu statul. Firma Teldrum, cea care obţine cam 50 % din bugetul CJ Teleorman pentriu infrastructură, nu este singura care face bani din afaceri cu bani publici.

O altă firmă a cuplului de "aur" Dragnea - Fiscuci este Proinvestul, firmă care aprovizionează şcoli, spitale şi primarii cu produse alimentare sau cu materiale de construcţii. Ieri, postul Pro TV, a prezentat un reportaj despre o afacere marca Dragnea. Este vorba despre aprovizionarea cu alimente a Spitalului Judeţean Alexandria de  către firma Proinvest. Preţurile la care s-a făcut aprovizionarea erau mult mai mari decât preţurile existente atunci pe piaţă. Un exemplu este făina, pentru care Proinvestul a câştigat licitaţia cu 19 000 lei/kg iar InterAgro, a lui I.Niculae, care oferea preţul de 12 000 lei/kg, a pierdut.

Aceste maşinaţiuni, pentru care ar trebui să existe dosar penal, au fost scoase acum la iveală pentru că cel care conducea spitalul în acea perioadă, 2001-2004, doctorul Valentin Filip, a fost numit  acum de Dragnea şi CJ Teleorman director medical al spitalului. Adică directorul, care a ajutat firma Proinvest să câştige o căruţă de bani prin licitaţii"cu dedicaţie", revine acum pe post. Trecerea spitalelor din administrarea M.Sănătăţii în cea a consiliilor judeţene sau locale a făcut ca Dragnea să schimbe sau să încerce să schimbe toţii directorii. Acest lucru l-a făcut pentru ca cei nou-numiţi să ajute firmele cuplului Dragnea-Fiscuci să câştige alte şi alte licitaţii. Îl veţi vedea în reportajul postului tv şi pe Marian Fiscuci, omul din umbra lui Dragnea. Veţi observa că şi M.Fiscuci are o mustaţă identică cu a lui Dragnea.

Cuplul mustăcioşilor pesedişti este în pierdere de viteză, pentru că şi-n Teleorman oamenii s-au deşteptat. Urmăriţi reportajul de pe Pro Tv, nu are decât 6 minute, însă este instructiv. Aceştia sunt conducătorii judeţului, nişte învârtiţi cu bani publici, pentru că afaceri adevărate nu stiu să facă. Dacă firmele mustăcioşilor ar pierde afacerile cu bani publici ar da faliment imediat, pentru că nu sunt clădite pe fundaţie de piatră ci pe nisip.

Iată reportajul PRO TV:

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
GIGI pe 27 Noiembrie 2010, 09:00
#2
DOAR EI
...sa nu uitam nici hotia fara limite a PD-L istului \\\"iscusit\\\" in ale saracirii fara limite a judetului,prefectul-care ar fi trebuit pana acum arestat si condamnat-Nitulescu.Este de o nesimtire crasa si,fara exagerare,ar fi trebuit de mult timp spanzurat...Vad tenta politica a acestui site care mai ara sa inrameze in icoane hotii de \\\"bun simt\\\" ai PD-Lului si sa execut pe cei ai PSDului.In realitate chiar acest site reprezinta o hotie morala si o prosteala inadmisibila la adresa teleormanenilor in general si a turnenilor in special.Traim practic aceasi dezinformare crasa prin care cei ce sunt in opozitie critica fara noima pe cei de la putere pregatindu-si printr-o campanie electoral mascata terenul pt alegerile ulterioare pt. a incepe,continuand de fapt,sa fure cu nesimtire,rteusind prosteala fatisa a alegatorului...Indiferent de ce se va intampla,la urmatoarele alegeri un lucru e clar : PDL,PSD,PNL sau mai stiu cine vor fura cu aceasi nesimtire...Dovada o traim in acest moment : TOTI cei ce sunt la putere fura.Au saracit tara si nu le pasa. Sa speram ca va veni vremea sa ii belim,incet,pe toti indiferent de culoarea lor politica....
Miu pe 14 Noiembrie 2010, 00:34
#1
Ce face D.N.A -ul ?
Ne-am saturat de articole si reportaje TV despre cum fura Dragnea si ai lui.Proc*rorii DNA ce fac ? Basescu s-a laudat ca il va distruge pe acest paduche,dar se vede treaba ca a cam uitat.Sa speram ca il vor opri cetatenii la alegerile din 2012.Teleormanul este intradevar cel mai sarac si corupt judet din Romania.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.