Accident în comuna Liţa - Dacia vs. măgar.

09 Noiembrie 2010, 00:35 | 2067 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal

În seara de 8 noiembrie, la ora 19.15, a avut loc un accident de circulaţie în Comuna Liţa. Conform surselor noastre, în accident au fost implicate două vehicule: o Dacia Break şi un atelaj, incarcat cu lemne,  tractat de un măgar.

 Se pare că şoferul Daciei Break, de culoare verde, cu nr de înmatriculare TR-01-TMG, nu a observat atelajul, care nu avea însemne  reflectorizante şi l-a lovit din spate.Cei doi conducători, Ion S., 56 ani, din Turnu-Măgurele, șoferul autoturismului , și Ion B.,61 ani, conducatorul atelajului, au fost răniți, salvarea ajungând rapid la locul accidentului. Căruţele nesemnalizate sunt un pericol pe drumurile publice, mai ales acum, toamna.  Mulţi şoferi nu le observă decât atunci când este prea târziu să le evite, astfel că multe accidente din ultima perioadă au avut ca personaj negativ căruţele. 

E bine ca toţii conducătorii auto să circule cu atenţie seara, pericolul de a întâlni asemenea căruţe este foarte mare. Ca o ironie, măgarul nevinovat nu a păţit nimic. Sperăm ca cei accidentaţi să aibă răni uşoare şi să se însănătoşească foarte curând.  

 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
anonim pe 09 Noiembrie 2010, 19:55
#1
accident
Asta e al treilea accident in acelasi loc in lita in ultimile 3 luni...chiar si vineri 5-11-2010 a mai fost unul,a fost lovit un biciclist...STOP ACCIDENTELOR VIATA ARE PRIORITATE
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.