Domnule Mohanu, când încetaţi să vă bateţi joc de turneni?

08 Noiembrie 2010, 23:21 | 1347 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal

 

 Continuăm să-l întrebăm pe domnul primar despre problemele din  oraş pe care nu le rezolvă, deşi au trecut peste 14 ani de când este primar. Domnule primar, oamenii mai merg şi pe jos la serviciu, nu doar în maşini, precum dumneata sau acoliţii din primărie. De ce în fiecare dimineaţă suntem nevoiţi să suportăm praful pe care-l fac angajaţii primăriei, la o oră extrem de nepotrivită? Aţi văzut ce mizerie este pe strada Victoriei, lângă spital şi liceul Unirea? Aţi mers pe străzile din Măgurele, de lângă fabrica MUNUG, să vedeţi în ce hal arată? Mai umblaţi şi pe jos, domnule Mohanu, să daţi dovadă că vă pasă de cei care v-au votat efectiv, nu numai de Dragnea şi ceilalţi bossi din PSD! Noi plătim impozite în oraş, nu Dragnea sau Ponta.  

 

 Locul de joacă de la blocurile L din Catanga a fost distrus şi în locul lui a fost construită o hîdoşenie, un depozit al lui Puiu Dragolea. Acest loc a devenit unul al mizeriei, al câinilor vagabonzi, care efectiv au pus stăpânire pe acel loc, şi un focar de infecţie pentru copii din blocurile alăturate. Am sesizat acest lucru de mai multe ori, dar, nu-i aşa, ce vă pasă? Credeţi că problemele oraşului o să le rezolve Băsescu sau Dragnea? Vă înşelaţi, domnule Mohanu, aceste probleme sunt de competenţa administraţiei pe care, fără cinste, o conduceţi. 

 

 Câţi ani vor mai trebui să treacă pentru ca acest oraş, unul mic, să devină frumos şi curat?   

 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
FINU pe 09 Noiembrie 2010, 10:10
#2
SA SPERAM CA SUNT ULTIMII 2 ANI
NU MAI SUNT BAAAANI ? VAAAAI,CE PACAT !SA VA VEDEM DE ACUM INCOLO,INCA 2 ANI,CE VETI MAI SPUNE OAMENILOR.DAAAA,E VINA LUI BASESCU,SIGUR !!! SUNTETI NISTE HOTI SI NISTE INCOMPETENTI.RUSINEEEE !
a pe 09 Noiembrie 2010, 08:23
#1
**
Invatati sa scrieti corect! Copii, in acest text, se scrie cu trei i, adica copiii. HÎDOSENIE se scrie corect hidosenie. Mai invatati de la altii daca voi nu stiti. Lasati balacareala ca nu este buna de nimic!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.