De ce e supărat Dragnea pe Niţulescu?

08 Noiembrie 2010, 22:41 | 1267 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal

 De câteva luni, căţeii lui Dragnea tot caută dovezi împotrivă lui T.Niţulescu, prefectul judeţului. După ce, prin ziare, Dragnea a anunţat "marea bombă", faptul că 19 prefecţi sunt ilegal pe post şi că PSD dă în judecată aceşti prefecţi, inclusiv pe Niţulescu, nu s-a mai întâmplat nimic. De ce? Pentru că era un fâsâit, nu o bombă, Dragnea la asta se pricepe.

Dacă a văzut că asta nu merge, a mai găsit ceva. Profitând de faptul că 7 spitale din judeţ au trecut în subordinea CJ, acelaşi Dragnea a descoperit "marea fraudă" de la spitalul TBC din Rosiorii de  Vede. Este vorba de faptul că acest spital a cumpărat mobilă de la firma Venus Mob a soţiei prefectului la preţuri supraevaluate. Că este aşa sau nu, nu ştim, însă un post TV a primit de la Dragnea dosarul cu pretinsele neregularităţi şi a făcut un reportaj despre acest subiect.  Menţionăm că dosarul făcut de oamenii lui Dragnea de la CJ a fost trimis şi Parchetului pentru a lua o decizie.

Cum Dragnea se teme că acest aşa-zis dosar e tot un mare fâs, a decis să încerce compromiterea prefectului prin presă. De fapt, ce-l roade rău pe Dragnea este că spitalul TBC nu a cumpărat mobilă de la firmele sale, acesta este singurul motiv pentru spiritul de justiţiar al lui Dragnea.  Domnule Dragnea, râd şi curcile de ancheta dumneavoastră. Nu mai sunt procurori în ţara asta şi trebuie neapărat să anchetaţi dumneavoastră? Câtă credibilitate credeţi că aveţi cu această anchetă?

Cel mai bun exemplu, pentru a demonstra adevărul vorbelor dumneavoastră, sunt camioanele de probe promise la alegeri, probe care au încăput într-o roabă. Toate acuzaţiile dumneavoastră făcute împotriva celor din altă tabără s-au dovedit a fi numai bombe de presă. Câţi bani aţi dat presei centrale să vă publice anchetele? Mass-media aparţin grupurilor de interese politice şi nu prezintă credibilitate, din contra, se observă cum reportajul este făcut de profesionişti în arta manipulării şi cum se evită în a se folosi date exacte, preferându-se în schimb credibilitatea oamenilor lui Dragnea.

Prin aceste date se poate manipula uşor populaţia, având un iz de credibilitate, dar până la adevăr este cale lungă. Dacă acum s-ar ancheta acest caz şi procuratura ar spune că nu este ce sustineti dumneavoastra, nu mai are nicio valoare, deoarece Dragnea a pregătit electoratul, uşor manipulabil, cu ancheta sa. Acesta este scopul lui Dragnea, să manipuleze pe cine mai poate. Ce uită să spună Dragnea este că firma Teldrum a făcut numai lucrări de proastă calitate, că ea castiga toate contractele de asfaltări din judeţ, că CJ Teleorman dirijează 50 % din buget pentru lucrări de infrastructură pe care le câştigă, din"întâmplare" doar Teldrum. Dacă-l întreabă cineva pe Dragnea dacă Teldrum este al său, răspunsul este, evident, că nu, deşi tot judeţul, inclusiv căţeii lui Dragnea, ştiu că minte.

Supărarea lui Dragnea este că a găsit pe cineva care se poate  bate cu dumnealui de la egal la egal. Dragnea doreşte să câştige toate contractele, să primescă toţi banii din judeţ la firmele sale. Dar Proinvestul, care vinde materiale pe la şcoli sau primării şi a încasat sume  uriaşe, de ce nu este verificată, domnule Dragnea?  

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
gigi pe 27 Noiembrie 2010, 09:16
#1
psd / pd-l
Nici nu ma asteptam la altceva de la Cris decat la faptul ca \\\"urmaritul\\\" Nitulescu este o victima inocenta a \\\"barbarului\\\" Dragnea...Iti vine sa mori...Hotul hotilor,Nitulescu,in lupta cu Dragnea este cel mai c*rat...Saracul de el.!...Daca Dragnea maine ar fi in PD-L ar fi cel mai cinstit,cel mai corect,cel mai nevinovat.Ar fi practic victima tuturor conspiratiilor.Doi hoti de rang superior se lupta pt.cat mai multi bani si ale Cris,poate chiar eu,direct su indirect ii slujim...D-le Cris,iti cer sa pui pe site o poza.De ce?...Sa vad si eu cumarata un lingau autentic.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.