Dictatura economică a lui Dragnea distruge judeţul.

07 Noiembrie 2010, 22:08 | 1150 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal

 

Administraţia locală depune tot efortul şi ştiinţa atunci când în joc sunt interesele potentaţilor locali. Nu ar fi nici o problemă, dacă şi în interesul locuitorilor ar fi depusă aceeaşi energie pentru rezolvarea problemelor. Sunt diferenţe uriaşe între interesul privat şi cel public, nu că autorităţile ar susţine toate societăţile din mediul privat, ci doar pe acelea care au o anumită culoare politică. Toate contractele sunt cu dedicaţie şi în beneficiul firmelor protejate. 

Ideile bune puse în slujba cetăţeanului sunt foarte puţine sau sunt puse în aplicare numai dacă o anumită societate este interesată de proiect. Cel mai bun exemplu este societatea Teldrum, în jurul căreia gravitează interesele domnului Liviu Dragnea

 Toate licitaţiile din infrastructură sunt câştigate de aceasta şi 50% din banii CJ ajung în conturile acesteia. Cifra de afaceri a acestei societăţi corespunde cu bugetul alocat de CJ pentru infrastructură. Preţul oferit de Teldrum este singurul. De unde ştim noi că preţul oferit de aceasta este mare sau mic dacă toate licitaţiile sunt cu câştigător ştiut dinainte? Unde este concurenţa din economia de piaţă, domnule Dragnea? Nu cumva aceasta este dictatură? 

Calitatea lucrărilor este foarte slabă din lipsa concurenţei şi a protecţiei excesive de care se bucură Teldrum. Această firmă este folosită pe post de agent electoral. Sunt ştiute asfaltările electorale sau lipsa drumurilor acolo unde nu câştigă PSD-ul. Investitorii nici nu vor să audă de Teleorman ştiindu-se în toată ţara ce se poate întâmpla dacă vrei să faci afaceri în fieful lui Dragnea. De ce 50% din bugetul CJ este orientat către infrastructură şi nu se încearcă şi dezvoltarea unor afaceri bazate pe producţie? Drumul până la Salcia a fost asfaltat numai atunci când complexul a fost vândut spre o societate protejată. Dictatura economică instituită de domnul Dragnea ţine judeţul pe loc. La fel ca sistemul comunist, rămas în urmă Europei, şi dictatura domnului Dragnea a dus judeţul nostru pe unul din ultimele locuri.

 Diferenţa dintre Teleorman şi alte judeţe este vizilbila şi riscăm să rămânem, mult şi bine, unul din cele mai sărace judeţe din ţară. Fiind un judeţ cu suprafaţa arabila mare nici agricultură nu ştim să facem, deoarece noi doar cultivăm pământul fără a procesa materia primă rezultată, care, dacă ar trece prin diferite stadii de producţie, ar aduce mult mai mult beneficiu judeţului.  Numai atunci o să crească nivelul de trăi, când o să prelucrăm materia primă rezultată din agricultură. Ioan Niculae, patronul InterAgro, a făcut şi el cunoştinţă cu "practicile" administraţiei locale. 

Dacă unui investitor aşa puternic i s-au pus tot felul de piedici, cei fără influenţa lui Ioan Niculae nu au nicio şansă să pătrundă în Teleorman, dacă nu sunt pe placul lui Dragnea. De investitori străini nici vorba. Poveştile despre chinezi, nici copii nu le mai cred. Dictatura economică a lui Dragnea ne condamnă la sărăcie. 

 

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.