Mila ,remuscare sau gest electoral?

10 Noiembrie 2009, 20:16 | 1128 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal

In Turnu-Măgurele, de la  1 noiembrie celor  care locuiesc in bloc  si primesc caldura de la sistemul centralizat li s-a dat, in sfarsit, agent termic. Primarul municipiului a declarat ca, pentru a primi caldura, angajatii primariei au decis sa renunte la plata salariului pe luna noiembrie, achitandu-se datoriile Terma Calor catre Wirom (societatea care furnizeaza gaze ). Acum, ne untrebam noi,nu cumva pretul foarte mare al gigacaloriei solicitat de primarie a facut sa creasca datoriile locatarilor la Terma Calor? De ce in alte orase pretul gigacaloriei este mai mic? De ce in primarie lucreaza atat de multi oameni care nu fac nimic? De ce plateste  primaria,implicit noi,sume mari de bani pentru lucrari de proasta calitate? De ce e nevoie de semafoare in oras?Pentru moftul primariei? Asteptam si o linie de tramvai, asta ne mai lipseste, domnilor consilieri locali. Si tichia de margaritar pe capul chel al orasului.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Mihai pe 10 Noiembrie 2009, 21:40
#2
Oglinda orasului
Eu intru aici de 1 luna si sunteti buni. Pentru oras este nemaipomenit.
Mitica pe 10 Noiembrie 2009, 21:29
#1
Asa le trebuie
Preturile mari la serviciile publice reprezinta salariile sutelor de angajati ai primariei. Domnilor nu mai pacaliti turnenii cu promisiuni electorale. Am vazut ca nu ati facut nimic pt. oras. S-a saturat lumea de voi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.