Mohanu nu dă căldură, în schimb, petrece.

03 Noiembrie 2010, 23:40 | 1181 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal

Primarul oraşului ar fi declarat, într-un cerc restrâns, că oraşul nu o să primească prea curând căldură. Dumnealui a susţinut că cei importanţi au centrale iar ceilalţi, şi aşa nu au cu ce să plătească. Este o gândire tipică de activist de partid, de primar social-democrat. 

Dacă dumnealui stă la căldură, ceilalţi nu contează. O să spuneţi că pot conta în campania electorală, când, primarul va candida pentru a 5-a oară. Aşa ar fi, dacă alegerile ar avea loc iarna, cum  ele au loc vara, primarul poate să aştepte liniştit cine mai supravieţuieşte până la viitoarele alegeri. Dacă ar fi stat şi dumnealui în frig,  acasă şi la primărie, atunci s-ar fi schimbat ceva. Din păcate, desi există subvenţie la căldură pentru cei nevoiaşi, domnul primar nu doreste să se complice, sunt destui cei care nu au cu ce plăti. Bravo, domnule primar.

Astă-vară, când trebuia să gândească la încălzirea pentru iarnă, dumnealui vorbea de "Serbările Dunării" şi de iluminatul public. Nici acum, în al 12-lea ceas, dumnealui nu  este interesat de căldura din apartamentele turnenilor. Primarul nostru ştie că mai importantă decât căldură din casele oamenilor este participarea la mitingul organizat de Dragnea la Bucureşti. Miting vă trebuia, domnule primar!

Când curgea berea şi sfârâia pastrama la Casa Armatei, dumnealui se gândea la turneni. Ce să-i pese de căldură, are treburi importante de făcut, cum ar fi să se întâlnească cu o delegaţie a organizaţiei de femei a Partidului Comunist Chinez. Investitorii chinezi cu care ne-a tot "ameninţat" se lasă aşteptaţi, în schimb  vin chinezoaicele să viziteze judeţul. Un alt lucru foarte important, care nu l-a lăsat  pe primar să rezolve problemele oraşului, a fost petrecerea aniversară a lui  L.Dragnea. Tot dealul Banciului s-a cutremurat de petrecerea dată de Dragnea în cinstea celor 48 de ani pe care i-a împlinit recent. Domnul Mohanu nu putea să lipsească de-acolo, aşa că s-a distrat bine.

Cu un asemenea primar, oraşul nu va mai da înainte, ci, ca  şi racul, vom merge tot înapoi. Până când?

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.