"Revoluţionarii" din Turnu-Măgurele - dosare false şi avantaje materiale

03 Noiembrie 2010, 19:52 | 2870 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal

 Lista revoluţionarilor publicată ieri pe acest site îmi provoacă un sentiment de scârbă fata  de unele nume. Corupţia a atins cote alarmante în Turnu Măgurele. Aleşii locali împreună cu clica lor se gândesc doar la buzunarul propriu fără a încerca dezvoltarea oraşului. Dragnea şi Mohanu pot fi acuzaţi că fac afaceri pentru ei, dar  mai grav este faptul că ţin de funcţii, deşi nu au făcut nimic.

 Văzând lista, îţi sar în ochi oameni care sunt foarte bogaţi şi totuşi s-au lăcomit la avantajele pe care le oferă legea celor care s-au remarcat în revoluţia din 1989. Simionescu şi Dinu Floricel (Geantă, aşa cum îl ştie toată lumea), ce nevoie au avut să devină revoluţionari? Nu le ajung banii, au devenit deodată săraci? E ruşinos, domnilor!  Un alt revoluţionar cu acte este Barcanescu Cătălin,  un individ certat cu legea, arestat pentru scandalul creditelor de la CEC şi care în decembrie 89 nici măcar nu se afla în Turnu-Măgurele. Cine l-a făcut revoluţionar? Eli Iagăr nu putea să lipsească şi dumneaei din această lista a ruşinii.

 Sunt persoane care, probabil, au avut merite pentru a fi revoluţionari, însă, cei mai mulţi, sunt făcuţi la apelul de seară de către relaţiile pe care şi le-au făcut la Bucureşti. Aceşti "revoluţionari" beneficiază de foarte multe facilităţi oferite de stat, printre care pensii( 2.000 Ron), scutiri de taxe şi impozite, terenuri oferite drept compensaţii şi multe alte avantaje. Şi ca răsplata să fie pe măsura faptelor mai primesc şi retroactiv plata pensiei din anul 2004. Faceţi un calcul şi o să rezulte o sumă ce depăşeşte 150.000 Ron. Cei mai mulţi au fost participanţi ( titlu onorific) şi au fost "transformaţi" în "luptători remarcaţi". Cele mai multe dosare de revoluţionar au fost "întocmite" de Bebe Ivanovici la "fabrica" de revoluţionari a dânsului. Dosarele au fost falsificate în anii când se ştia că vor beneficia de fel şi fel de avantaje. La nivelul întregii ţări sunt zeci de mii de revoluţionari care aşteaptă pensia oferită de stat. Suma pe care bugetul statului o plăteşte în 2010 este de 400 milioane de Euro.

 Revenind la revoluţia şi revoluţionarii din oraşul nostru, pur şi simplu, cei săraci şi amărâţi ar trebui să ştie că banii lor sunt la cei din listă. Cum îndrăznesc să vorbească de moralitate şi să plângă soarta celor săraci când ei le bagă mâna în buzunar? Nici unul din cei de pe lista nu a ajutat pe cineva sărac, în schimb doresc să primească degeaba sume foarte mari. Cei mai mulţi trăiesc fără grija zilei de mâine iar în Turnu sunt copii care nu au ce mânca. Doar familiile lor contează, restul copiilor care provin din familii sărace se chinuiesc să supravieţuiască.

 De aceea nu există pic de solidaritate în oraşul acesta, fiindcă banii s-au făcut şi se fac prin luarea de la gura celor săraci.  Revoluţionarii falşi vor primii din partea noastră respectul pe care trebuie să-l primească în Turnu-Măgurele.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
gelu d pe 28 Februarie 2012, 12:01
#6
oare a inceput numaratoarea inversa?
Revolutionarii lui George Costin de profesie excroci. Facuti pe bani grei nu sa mai tinut cont ca in localitatile nu a fost nici o revolutie. Asa au aparut orase ca Topoloveni, Campul Lung, Mangalia, Pucioasa, Fieni chiar si satuc*ri uitate de lume dar nu de excroci. Sa dea tot ce au primit inapoi si judecati.
jhj pe 20 Martie 2011, 16:52
#5
jkh
tongue rolleye tongue rolleye tongue rolleye tongue rolleye
dinika pe 12 Ianuarie 2011, 00:49
#4
lipsesc cativa
nu stiu de ce lipsesc adevaratii revolutionari din lista;Florica Cazacu,Ilie Cascaval,Dena,si multi altii.Ce naiba chiar nu stiti cine va adus libertatea?Cei care acum o vor pierde!
istorioasa pe 04 Noiembrie 2010, 18:41
#3
adevarul pur
terminati cu prostile adevarata revolutie aici a fost nu la tinisoara sau buc*resti cei mai mari si bravi revolutionari aici se afla la turnu magurele . rusine sa va fie voua la astea cu saitu excaim
Turnean prost pe 04 Noiembrie 2010, 10:34
#2
Smecheri prosti
Ba eu sunt prost nu prea inteleg multe cica astia sunt smecheri, pai ba prostilor de smecheri daca erati destepti faceati banul fara sa furati de la altii. Credeati ca nu se afla, totul iese la lumina. Geanta nu are ce sa manance? Amanta primarului nu are bani de rochii? Bai nesimtitilor in fiecare oras sunt \\\"revolutionari\\\" si locuitorii platesc pentru \\\"elita\\\" revolutiei din buzunarul propriu. Turnenii va dau bani din cota zilnica de mancare hotilor. Sa plecati din oras nesimtitilor. S-a dus timpul vostru, o sa ramaneti in istoria orasului ca niste lacomi care luati de la gura celor saraci.
OPREA MARIN pe 04 Noiembrie 2010, 09:43
#1
Mai exista speranta ???
In fiecare zi auzim tot felul de minunatii,dar asta cu revolutionarii,a intrecut orice limita a bunului si a faptului ca mai exista lege in in aceasta tara.Cei care au mai multe informati au obligatia morala si nu numai,sa sesizeze institutiile abilitate ale statului[PROCURATURA,D.N.A.]sa stopeze aceasta minciuna si frauda.In aceasta poveste este vorba de fals in declaratii,uz de fals si obtinerea de foloase necuvenite .Cei care vor plati pensiile acestor nemernici,peste ani si ani,vor fii copiii nostri.Oare au ei aceasta obligatie sau merita aceasta povara ?Din pacate pentru aceata tara,dupa 1989,a iesit la suprafata mult mai multa pleava si mediocritate decat oameni onorabili si cu frica de DUMNEZEU .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.