Noi gogomănii din ziare teleormănene.

05 Octombrie 2010, 23:06 | 2470 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal

 Astăzi vă prezentăm mai multe tâmpenii  din ziarul cu nume de judeţ. Pe prima pagină este publicat un articolaş care se vrea de accent. Este vorba despre o nouă tentativă de a ridica în slavi stăpânul şi a critica puterea actuală.

 Iată un scurt citat: "De Ziua Recoltei nu au profitat toţi românii pentru că leafa lor -minus 25 % de la Guvern, minus 24 % TVA,...". Ziarista lui peşte, Profira FL. e  atât de proastă că pana şi curcile râd de ea. Românii cu salariul redus sunt bugetarii, cei de la privat, precum ziariştii lui peşte de la aceasta maculatură, nu au salariul redus, deci pot să-şi permită multe. Ca şi salariaţii lui Dragnea de la Teldrum, care, se pare, au primit ceva  în plus, hotarari prin care vor intra in somaj pe lunile de iarna .

 Ziarista nu face vreo diferenţă pentru că are loc gol în loc de creier. A două gafă este cea privitoare la TVA. Ca şi când, până acum două luni, nu se plătea TVA, scribaloaica lui Dragnea scrie că, aşa se înţelege, TVA-ul a crescut cu 24 %. Mai, ziaristo, TVA se plăteşte de peste un deceniu, chiar pe timpul guvernului PSD-ist Năstase, era de 19 %, deci acum a crescut cu 5 %. Dacă nu ştii despre ce vorbeşti, mai bine taci. 

 Tot din ziarul cu nume de judeţ, o altă gafă: pe prima pagină este un articolas despre accidentul de pe soseau Prundu-Lunca. Fotografia care însoţeşte articolaşul este de la un alt accident, deştepţii de la ziar crezând că noi, ceilalţi, nu ne pricepem. Dacă erau ziarişti la un patron adevărat, şi nu la Dragnea, cei care au publicat poza care nu are legătură cu accidentul ar fi trebuit daţi afară. Dar cum Dragnea are nevoie de câini care să latre înspre ce-i asmute dânsul, scribii de la acest ziar sunt bine protejaţi.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Dan pe 06 Octombrie 2010, 11:41
#1
TVA
Mai demult TVA-ul a fost mai mare de 19% parca era 22% la un moment dat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.